Prima pagină » Business în România » Socrul cântăreței Betty Salam intră în rândul marilor dezvoltatori imobiliari! Viorel Vișănescu va începe două proiecte anul viitor

Socrul cântăreței Betty Salam intră în rândul marilor dezvoltatori imobiliari! Viorel Vișănescu va începe două proiecte anul viitor

17 mai 2024, 11:31,
BZI.ro, în Business în România

Socrul cântăreței Betty Salam intră în rândul marilor dezvoltatori imobiliari. Dezvoltatorul imobiliar Viorel Vișănescu pregătește un complex rezidențial cu peste 300 de apartamente, cel mai mare al său de până acum, lângă C.E.T. Vest, din cartierul bucureștean Militari. Omul de afaceri planifică mai multe proiecte în Sectorul 6.

Terenul de circa 2 hectare pe care Viorel Vișănescu urmează să realizeze acest proiect a aparținut, în trecut, firmei Avangarde Grande Village, care dezvoltă proiectul rezidențial omonim din vecinătate.

Socrul cântăreței Betty Salam intră în rândul marilor dezvoltatori imobiliari

Pmul de afaceri Viorel Vișănescu vrea să ridice un complex rezidențial cu peste 300 de apartamente. Acesta urmează să fie ridicat  lângă C.E.T. Vest, din cartierul bucureștean Militari. Omul de afaceri planifică mai multe proiecte în Sectorul 6.

Terenul de circa 2 hectare pe care Viorel Vișănescu urmează să realizeze acest proiect a aparținut, în trecut, firmei Avangarde Grande Village, care dezvoltă proiectul rezidențial omonim din vecinătate.

Fiul lui Viorel Vișănescu, Cătălin Vișănescu, a fost asociat, timp de aproximativ un an, cu dezvoltatorul imobiliar Ștefan Unchiașu în proiectul Avangarde Grande Village.

„Terenul este acum pe noua mea firmă: Ideal Dream House. Mai am un proiect cu autorizație în Sectorul 6, cu 249 de apartamente, dar nu l-am început încă din lipsa bugetului. Anul acesta am proiecte începute, dar mai mici, de 60 de unități“, a declarat Viorel Vișănescu.

Potrivit acestuia, ansamblul urmează să cuprindă peste 300 de apartamente și va fi cel mai mare pe care l-a dezvoltat pe cont propriu până acum.

Cele două proiecte mai mari planificate în Sectorul 6 ar trebui să înceapă anul viitor. Proiectul de lângă C.E.T. Vest propune două blocuri. Unul sub formă de L cu două subsoluri, parter și 10 etaje și altul în trepte cu 4, 6, respectiv 8 etaje. Suprafața desfășurată a întregului ansamblu este calculată la 26.500 de metri pătrați, echivalentul a peste 300 de apartamente.

Cine este Cătălin Vișănescu

Viorel Vișănescu și fiul său, Cătălin Vișănescu, au gestionat clubul de manele și restaurantul La Mia Musica din complexul studențesc Regie, închise în 2020. Cătălin Vișănescu este soțul cântăreței Alexandra Beatrice Stoian (Betty Salam), fiica lui Florin Stoian, artistul cunoscut sub numele de scenă Florin Salam.

Cătălin Vișănescu are 34 de ani și a intrat în atenția publicului în urmă cu ani buni, pe vremea când a apărut alături de partenera lui de viață. Deși soția lui este extrem de prezentă în spațiul public prin prisma activității sale muzicale, acesta a preferat să păstreze discreția și să nu expună în fața tuturor detalii din viața lui personală.

Partenerul de viață a lui Betty Salam are o carieră de succes în lumea afacerilor imobiliare. De asemenea, acesta este atras și de lumea artistică, având în vedere că pe rețelele de socializare s-a afișat cântând la tobe. Mai mult decât atât, Cătălin Vișănescu este foarte pasionat și de fotbal, fiind prezent la o mulțime de meciuri organizate la nivel național.

În ceea ce privește viața sentimentală, afaceristul se iubește cu fiica cea mare a lui Florin Salam de aproape un deceniu. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 14 ani și era într-o etapă foarte grea a vieții sale. Încă din prima clipă în care a văzut-o, Cătălin s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa șatenă și a știut că ea va fi soția lui.

Despre începutul relației lor, Betty a mărturisit că s-au cunoscut într-un moment în care ea avea foarte mare nevoie de un sprijin. În ciuda faptului că deja se bucura de succes profesional și avea toată familia alături, cântăreața își dorea să aibă un partener cu care să împartă rele și bune.

Acum, socrul cântăreței Betty Salam intră în rândul marilor dezvoltatori imobiliari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *