Actualitate

Şofer român în Londra înjunghiat mortal de un adolescent de 15 ani, un altul a fost înjunghiat reușind să scape cu viață. Momentul a fost filmat – VIDEO

Publicat: 22 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Şofer român în Londra înjunghiat mortal de un adolescent de 15 ani un altul a fost înjunghiat reușind să scape cu viață. Momentul a fost filmat - VIDEO
Un șofer român de taxi din Luton a fost înjunghiat de un bărbat. Românul a scăpat cu răni care nu i-au pus în pericol viața Sursă foto: Adevarul.ro

Un şofer român a fost înjunghiat mortal în urmă cu câteva zile. Tragedia a avut loc în Londra iar autorul este un adolescent în vârstă de 15 ani. Un alt bărbat tot român a scăpat cu viaţa pentru a putut fugi la timp.

Momentul a fost filmat iar incredibila filmare a fost dată publicării. Adolescentul a fost anchetat, iniţial, pentru tâlhărie dar acum face obiectul unei anchete pentru omor.

Un şofer român înjunghiat mortal în Londra

În urmă cu câteva zile într-un cartier din Londra a avut loc o crimă odioasă. Un şofer român a fost înjunghiat mortal chiar de un tânăr adolescent în vârstă de doar 15 ani. Totuşi un alt conaţional a scăpat cu viaţa pentru că a reuşit să fugă la timp, spun jurnaliştii de la adevărul.ro. Românul ucis se afla în timpul serviciului fiind şofer de taxi.

Cazul nu este unul ieşit în comun pentru că în cartierul cu pricina aceste incidente au loc destul de des. De exemplu, tot în Marea Britanie, mai exact în Luton, un alt şofer a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce a fost atacat în propria maşină de către un bărbat necunoscut. Un şofer român de taxi a fost ucis zilele trecute în Londra, iar un altul a fost înjunghiat şi a scăpat cu viaţă doar fiindcă a reuşit să fugă la timp.

Momentul în care şoferul român din Luton este înjunghiat a fost surprins de camerele video

Momentul în care şoferul român din Luton a fost înjunghiat a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe imaginile postate de romanul înjunghiat în Luton se poate vedea exact momentul în care acesta este înjunghiat de un individ.

În momentul în care bărbatul oprește maşina, un individ dezbrăcat la bustul gol fiind, probabil, sub influenţa drogurilor sau a altor substanţe, intră în dialog cu acesta. Nu se cunoaşte exact ce comunică cei doi, dar la un moment dat, bărbatul devine agresit şi scoate un cuţit dintr-un buzunar. Acesta se repede către şofer şi îl înjunghie de mai multe ori. Speriat, românul îşi abandonează maşina şi vrea să fugă. Din fericire, rănile provocate de înjunghieturi au fost superficiale şi nu i-a pus viaţa în pericol bărbatului.

Filmarea în care un bărbat înjunghie un cetățean român, șofer de taxi, a fost dată publicării de autorități. Pe filmare se poate vedea momentul menționat mai sus 

Mai mulți șoferi români au fost declarați eroi în țările în care lucrează

În altă ordine de idei, şoferii români sunt văzuţi, în străinătate drept oameni muncitori şi corecţi. De exemplu, în Germania un șofer român a fost declarat erou de autorităţile din ţară după ce a reuşit să oprească, pe o autostradă din Germania, o maşină a cărei şoferiţe a avut o problemă medicală.

Maşină condusă de femeie era intrată pe contrasens iar gestul şoferului român din Germania a dus la evitarea unei tragedii de proporţii.

Adauga un comentariu