Local

Șoferul care a provocat accidentul grav de la Gorban, Iași avea o alcoolemie uriașă. S-a ales cu dosar penal – GALERIE FOTO/EXCLUSIV

Publicat: 23 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șoferul care a provocat accidentul grav de la Gorban Iași avea o alcoolemie uriașă. S-a ales cu dosar penal - GALERIE FOTOEXCLUSIV
Șoferul care a provocat accidentul grav de la Gorban, Iași avea o alcoolemie uriașă

Noi amănunte ies la iveală în legătură cu accident grav care s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, 23 mai 2021, pe raza localităţii Gorban din judeţul Iași. Conform datelor din anchetă se pare că şoferul care a provocat accidentul rutier avea o alcoolemie uriași, de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vă aducem aminte faptul că 5 persoane au fost rănite ca urmare a unui eveniment rutier ce s-a produs în jurul orei 5.30 în dimineaţa zilei de duminică, 23 mai 2021. Impactul a fost deosebit de puternic, maşina intrând din plin într-o casă din localitate.

Şoferul care a provocat accidentul rutier avea o alcoolemie uriaşă

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 5.30 în localitate Gorban de pe DN 28 Iași a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a 5 persoane. Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi referitor la acest aspect iar când au ajuns la faţa locului au constatat faptul că un şofer în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard iar ulterior cu o casă. Politisii l-au testat cu aparatul alcooltest pe şofer şi au constatat că tânărul consumase băuturi alcoolice având o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul respirat. Ca urmare s-au prelevat mostre biologice de sânge şi în cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice dar şi pentru vătămare corporală din culpă:

În această dimineață, în jurul orei 5.30, am fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 28, în comună Gorban a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că un tânăr de 26 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 28 dinspre Răducăneni către Vaslui, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard, iar ulterior cu un imobil.

În urma accidentului a rezultat rănirea a cinci persoane.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă. explică autoritățile.

Care este starea de sănătate a persoanelor rănite în accident

Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, ca urmare a evenimentului rutier de la Gorban a rezultat rănirea a 5 persoane. Vorbim despre persoane cu vârstele între 20 și 26 de ani. Două persoane au fost transportate la UPU Spitalul Neurochirurgie din Iași în schimb ce 3 persoane au fost transportate la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași:

În jurul orei 5.19, o maşină s-a răsturnat cu impact într-o locuinţă în satul Gorban din zona Răducăneni. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 5 persoane, 3 persoane de sex feminin şi două persoane de sex masculin. Două dintre persoane erau încarcerate. Din cele două victime încarcerate, o victimă era inconştientă şi a fost peluata de un exchipaj de SAJ C2. DETALII AICI

Adauga un comentariu