Actualitate

Sofia Vicoveanca, verificată de o necunoscută dacă are operații estetice. Cum a abordat-o femeia în tren

Publicat: 11 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sofia Vicoveanca verificată de o necunoscută dacă are operații estetice. Cum a abordat-o femeia în tren
În pofida celor 81 de ani pe care îi are, Sofia Vicoveanca nu își arată deloc vârsta

Artista populară Sofia Vicoveanca a povestit recent cum a fost verificată de o necunoscută, în tren, dacă are operații estetice. Respectiva femeie a vrut să se convingă dacă nu cumva interpreta de muzică populară și-a făcut lifting facial. Aceasta a rămas fără cuvinte când Sofia Vicoveanca i-a confirmat că vârsta este doar un număr.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi. De curând, artista și-a deschis sufletul și a povestit frânturi din viața ei, marcată de o copilărie grea. Născută în Ucraina și refugiată încă din copilărie în România, Sofia Vicoveanca a crescut fără tată până în clasa a II-a, când părintele ei s-a întors acasă din lagăr. Sofia Vicoveanca a povestit pentru Unica.ro unele lucruri emoționante despre viața ei. Totodată, artista a mai spus că în copilărie „lălăia”, nu cânta, și că mătușa ei a împins-o spre o carieră muzicală.

Sofia Vicoveanca, verificată dacă are operații estetice

Artista a dezvăluit cum se menține în formă la cei 81 de ani ai săi, dar și cum a fost protagonista unei întâmplări neobișnuite în timp ce se afla în tren, mijloc de transport cu care preferă să călătorească dintotdeauna.

„Sunt mereu pe drumuri, cu trenul sau mașina. Și am o întâmplare pe care n-am mai spus-o niciodată. Eu nu pot să merg pe bancheta din spate a mașinii sau cu spatele, în tren. În general, fac vreo 7 ore de la Suceava la București și, într-o zi, am plecat cu o prietenă de-a mea, care nu mai este printre noi. Era în vagon o doamnă, stătea la o distanță de câțiva metri, și îmi tot zâmbea.

La un moment dat s-a ridicat, a venit la mine, mi-a zis că mă iubește și că mă apreciază și s-a dus cu mâinile fix la urechile mele, să verifice dacă am cicatrice de la o posibilă operație de lifting facial. O întreb «dar dumneata ești sănătoasă?». Era atât de fascinată că nici n-a auzit că am jignit-o. Mi-a spus «doamnă, știu câți ani aveți, dar cum de arătați atât de bine?». I-am zis că nu mă uit în buletin, că anii nu sunt acolo. Anii sunt cei pe care-i simți, îi porți și-i arăți. Mi-a mulțumit pentru sfat”, a povestit Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca a avut o copilărie grea

Îndrăgita artistă de muzică populară a avut o copilărie marcată de drame, ținând cont că Sofia Vicoveanca s-a născut în Ucraina. Pe când avea doar 3 ani, tatăl acesteia a fost dus în lagăr. Astfel, ea a fost nevoită să crească fără a ști dacă părintele ei mai trăiește.

„Eram în clasa a II-a când tatăl meu s-a întors din lagăr. Am venit de la școală și am găsit un militar în casă care mi-a zis «hai la tata». Am căutat în ochii mamei și ea mi-a confirmat”, își amintește cu nostalgie Sofia Vicoveanca.

Mai mult, artista spune că nu a răbdat de foame în copilărie, însă a fost învățată cu greutățile și cu munca de când era doar o copilă. Astfel, mama ei a pregătit-o pentru viață și a învățat-o să țese covoare, să mulgă vaca și tot rostul gospodăriei. Ba chiar și de frații ei mai mici se îngrijea. În plus, de la vârsta de 12 ani, mergea la prășit ca să câștige bani pentru a-și lua haine.

Adauga un comentariu