Cancan ultimă oră

Sora Elenei Gheorghe, surprize în lanț de ziua onomastică a artistei. Ce i-a pregătit familia

Publicat: 21 mai 2022
Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România

Ana Pîrvulescu și Elena Gheorghe au o relație extrem de specială între surori, iar de Sf. Constantin și Elena se vor vedea sigur pentru a o sărbători pe artistă, chiar dacă anul acesta concertul de la Sala Palatului este cea mai mare prioritate.

Jurnaliștii au discutat cu Ana Pîrvulescu despre cum o ajută cu evenimentul și mai ales despre ce surprize i-a pregătit surorii ei cu ocazia onomasticei. Elena Gheorghe este cu siguranță o soră norocoasă. Ana lucrează cot la cot cu ea pentru evenimentul de la Sala Palatului, „Armâna mea” și îi pregătește zilnic micul dejun, tocmai ca sora ei să fie în cea mai bună formă pentru spectacol.

Sora Elenei Gheorghe, surprize înainte de concertul de la Sala Palatului

Jurnaliștii au întrebat-o pe sora Elenei Gheorghe cum o ajută în organizarea evenimentului de la Sala Palatului și ce își dorește pentru ea de ziua onomastică, dar mai ales ce surpriză i-a pregătit pentru această sărbătoare.

Ana Pîrvulescu este un adevărat ajutor pentru sora ei, Elena Gheorghe având parte de sprijin pentru organizarea evenimentului, pe lista de activități fiind și prepararea micului dejun.

 „Eu lucrez cot la cot cu ea pentru proiectul acesta și am fost foarte ocupate, dar surpriza ei va fi să iasă totul bine la acest spectacol, iar eu sunt lângă ea și pe partea de organizare. O ajut cum pot, îi sunt aproape.

Noi suntem vecine, îi fac și micul dejun dimineața, înainte să plece.

Încerc să o fac să se simtă bine pentru că știu cât de important este acest eveniment pentru ea și să fie totul în regulă înainte de concert”, a mărturisit Ana Pîrvulescu.

Elena Gheorghe, pregătiri pentru spectacol chiar de ziua ei

Frumoasa cântăreață își va petrece onomastica la repetiții, acolo unde se pregătește pentru concertul „Armâna mea”, pe care ar fi trebuit să îl organizeze încă din 2020. La acel moment, evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei.

„ Cu siguranță mă voi distra la repetiții, este una dintre repetițiile finale, în condițiile în care pe 24 am concert. Familia va fi cu siguranță alături de mine, dar timp de petrecut nu știu dacă vom avea.

Vine un eveniment atât de mare și de important pentru mine, de ziua mea este repetiția finală. Totodată, este și ziua fratelui nostru și cu siguranță ne vom vedea, pentru că nu trece sărbătoare sau zi să nu ne vedem cumva, chiar dacă ne vedem pe Facetime.

Pe 21 mai o să fie și ziua mamei noastre, deci trebuie să ne vedem cumva, dar nu o să fie o petrecerea ca în fiecare an(…) Trebuie să vorbesc și din ce în ce mai puțin. O să cânt, dar vreo două zile va trebui să fac o pauză și să vorbesc mai puțin. Este important să nu răgușesc, deci de ziua mea probabil că nu voi vorbi prea mult pentru că trebuie să fac o pauză vocală”, a povestit Elena Gheorghel.

Elena Gheorghe pregătește un concert de excepție la Sala Palatului. Spectacolul „Armâna mea” va avea loc în data de 24 mai 2022, iar cântăreața a pregătit o mulțime de surprize pentru fani. Evenimentul este reprogramarea concertului inițial, ce ar fi trebuit să aibă loc în 2020, iar biletele achiziționate atunci rămân valabile pentru eveniment.
Adauga un comentariu