Sport

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Bad Homburg

Publicat: 22 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Bad Homburg
Sorana Cîrstea, eliminată de Andrea Petkovic în primul tur al turneului pe iarbă de la Bad Homburg.

Sorana Cîrstea (45 WTA) a fost eliminată de Andrea Petkovic (129 WTA) în primul tur al turneului pe iarbă de la Bad Homburg, scor 3-6, 4-6. Sportiva din România a tras o sperietură în debutul setului secund

Sorana Cîrstea a obținut rezultate impresionante în sezonul de zgură. Trecerea pe iarbă a fost una bruscă. Românca încă nu s-a adaptat și a pierdut al doilea meci consecutiv, de fiecare dată fără set câștigat.

În fața localnicei Andrea Petkovic, diferența a fost făcută de micile detalii. Sorana a avut un procentaj mai bun al primului serviciu, 68%, față de 61% al adversarei. Și-a creat și mai multe oportunități de break, dar a fructificat doar 2 din 6 și a cedat după o oră și 22 de minute.

Sorana Cîrstea, lovită în meciul cu Petkovic

În primul game al setului secund, mingea a lovit-o pe Sorana în ochi, după un serviciu puternic al lui Petkovic. Cîrstea a avut nevoie de o pauză. Sportiva din Germania i-a sărit rapid în ajutor, a trecut de cealaltă parte a fileului și i-a adus o pungă cu gheață. Din tribune, Marion Bartoli privea extrem de îngrijorată grimasele Soranei. Românca a reușit până la urmă să termine partida.

Adauga un comentariu