Cultural

Sorin Bontea are o soție superbă. Ce spune faimosul bucătar despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă

Publicat: 19 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorin Bontea are o soție superbă. Ce spune faimosul bucătar despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă
Sorin Bontea are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru.

Faimosul chef Sorin Bontea are o soție superbă. Acesta se afișează destul de rar la evenimentele mondene alături de partenera sa de viață și își ține familia departe de ochii curioșilor. Dacă pe Sorin Bontea îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este soția îndrăgitului bucătar. Iată ce spune carismaticul chef despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Sorin Bontea are o soție superbă și doi copii de care este tare mândru

Sorin Bontea se declară un bărbat împlinit la vârsta de 52 de ani. Dincolo de succesul impresionant în carieră și de aprecierea publicului autohton, faimosul chef radiază de fericire în viața privată și are o familie superbă. Acesta are o căsnicie longevivă și trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 32 de ani alături de femeia care i-a cucerit inima.

Soția lui Sorin Bontea este extrem de discretă și nu dorește să apară în lumina reflectoarelor. Fotografiile alături de partenerul ei de viață sunt puține și în mediul online, cei doi preferând să își țină familia departe de ochii curioșilor. Aceștia au împreună doi copii, pe Iulian și Miruna, și se bucură din plin de rolul de părinți.

Sorin Bontea are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui parteneră pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Acesta a mărturisit cum a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soție, dezvăluind cine a făcut primul pas în relație.

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas! (…) Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.

Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea.”, a declarat juratul de la ,,Chefi la cuțite.”

În prezent, Sorin Bontea se bucură din plin de viață alături de familie și are parte de aprecierea publicului autohton. Și colegul său de breaslă, chef Cătălin Scărlătescu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Doina Teodoru. Aceștia au planuri mărețe de viitor și fac furori de fiecare dată când apar la tv sau la evenimentele mondene. Doina Teodoru și iubitul ei nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze tandre.

Și celebrul artist Dima Trofim se declară un bărbat împlinit alături de partenera sa. Cei doi au devenit părinți anul acesta și sunt mai fericiți ca oricând.

Ce spune îndrăgitul chef despre căsnicia sa

Sorin Bontea are o căsnicie longevivă și se mândrește cu familia sa frumoasă pe care o ține departe de lumina reflectoarelor. Celebrul bucătar se declară un bărbat împlinit alături de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Extrem de sincer cu publicul, Sorin Bontea a oferit câteva detalii inedite despre mariajul său de atâția ani.

,,Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea.”, a mărturisit acesta.

Sorin Bontea are o relație deosebită și cu cei doi copii ai săi, de care este tare mândru. Faimosul chef a dezvăluit cum este el în ipostaza de tată și cum gestionează momentele tensionate din viața de familie.

,,Câteodată e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune.“, a mai precizat acesta.

Sorin Bontea are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Celebrul bucătar se declară un bărbat împlinit la vârsta sa și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu