Actualitate

Sorin Iacoban, liderul Organizației Județene Pro România: „Guvernanți liberali, apucați-vă serios de treabă și încetați propaganda! Amânați alegerile și ocupați-vă de sănătatea românilor!”

Publicat: 28 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorin Iacoban liderul Organizației Județene Pro România Guvernanți liberali apucați-vă serios de treabă și încetați propaganda Amânați alegerile și ocupați-vă de sănătatea românilor
Sorin Iacoban, liderul Organizației Județene Pro România Iași

Liderul Organizației Județene Pro România, Sorin Iacoban, a precizat faptul că premierul României, Ludovic Orban, susține cu o consecvență mefistofelică că alegerile pot fi organizate, chiar dacă numărul de cazuri noi de COVID-19 este în creștere, aspect care lasă loc unor mari semne de întrebare. Astfel, liderul face un apel către guvernanții liberali, și anume să amâne alegerile și să se ocupe de sănătatea cetățenilor români.

„Bolnavii de cancer stau la cozi interminabile în fața institutelor regionale de oncologie, atitudinea autorităților fiind justificată de necesitatea implementării măsurilor de prevenție și excludere a riscurilor de contaminare cu COVID, însă Ludovic Orban girează faptul că activitățile de agitație electorală nu vor genera repercusiuni greu de stăpânit din perspectivă epidemiologică, dar și derularea scrutinului, chiar dacă în secțiile de vot vom regăsi cel puțin 9 membrii permanenți și un flux de peste 500 de persoane.

Pro România solicită amânarea alegerilor

PRO România crede că acest guvern este al tuturor românilor nu doar al liberalilor și solicită public autorităților de resort amânarea alegerilor ca pe o măsură menită să protejeze sănătatea românilor (risc major de contaminare în condițiile activităților electorale: strângerea semnăturilor susținătorilor pentru înaintarea candidaților, agitația electorală, cozile clasice de la secțiile de vot, etc.).

Odată cu obligativitatea măștilor la nivelul județului Iași, măsură decisă de Prefectul liberal al Județului Iași, revin și amenzile, în cazul în care cineva este prins mergând pe stradă fără a purta mască, o atitudine de sfidare a dificultăților traversate de împovărații timpurilor.

Suntem spectatorii unei piese de teatru ieftine, în care ni se spune că alegerile nu vor influența situația epidemiologică, însă deschiderea școlilor rămâne o necunoscută, asemeni altor subiecte cruciale pentru dezvoltarea României și oprirea declinului în care se află pe toate planurile.

Guvernanții liberali își permit un circ cotidian

Cu o economie regională slăbită, care se confruntă cu o puternică criză de cerere și de ofertă, cu limitări de creditare și fără un sprijin coerent din partea statului, guvernanții liberali își permit un circ cotidian de măsuri sforăitoare, fantasmagorice și lipsite de predictibilitate, de încredere, atitudini care ne adâncesc într-o nouă criză economică și politică.

Susținem sănătatea populației și nu interesele oligarhiei liberale, astfel că ne pronunțăm ferm în sensul adoptării măsurilor legale și administrative de prorogare a termenului de desfășurare a alegerilor locale, urmând ca acestea să se desfășoare atunci când sănătatea românilor o va permite.”, a transmis Sorin Iacoban, liderul Organizației Județene Pro România.

 

Adauga un comentariu