Cancan

Soția lui Dani Oțil vrea neapărat să se mute din vila din Corbeanca. Care este motivul pentru care a luat această decizie

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Dani Oțil vrea neapărat să se mute din vila din Corbeanca. Care este motivul pentru care a luat această decizie
Soția lui Dani Oțil vrea neapărat să se mute din vila din Corbeanca din cauza distanței prea mari față de București

Soția lui Dani Oțil dorește cu insistență să se mute din vila din Corbeanca în care locuiește împreună cu prezentatorul tv și cu Tiago, fiul lor. Într-un interviu acordat pentru Cancan, Gabriela a explicat motivele pentru care își doresc o nouă locuință.

În Corbeanca, Dani Oțil locuiește într-un duplex pe care l-a cumpărat cu mulți ani în urmă. A locuit singur în casa cu etaj până când s-a căsătorit cu Gabriela, care i-a adus și un copil. De când au devenit o familie, ea a avut un impact semnificativ asupra vieții prezentatorului și a casei sale.

Soția lui Dani Oțil vrea neapărat să se mute din vila din Corbeanca

Gabriela a recunoscut că locuința lor a fost supusă unor modificări considerabile. Ea a menționat că a schimbat perdelele de aproximativ 3 ori deja și că Dani nu o mai suportă din acest motiv. De asemenea, ea a menționat că au schimbat mocheta, au zugrăvit și au făcut toate aceste lucruri pe care de obicei le face o femeie. Gabriela a subliniat că a urmat doar designul care îi place și care îi aduce plăcere.

Atunci când Tiago, fiul lor, s-a născut, Gabriela a dorit ca micuțul să aibă propria sa cameră, așa că a decorat-o în mod special, folosind tapet cu animăluțe.

„Da, mi-am dorit să aibă o cameră colorată, cu animăluțe și asta am și făcut’. „Încă de la 5 luni l-am mutat în dormitorul lui, în pătuțul lui. A fost foarte greu, încă este foarte greu, pentru că eu noaptea trebuie să merg pe scări la el, când mă strigă. Nu avem camerele alăturate. Este foarte greu, dar este foarte bine că are camera lui. Îl mai iau câteodată în pat lângă mine, dimineața, dar nu, în rest, doarme în camera lui’, a mai zis vedeta, care vrea să se mute din vița din Corbeanca.

Gabriela Oțil și-a exprimat dorința de a avea o altă casă, motivând că traficul și distanța prea mare față de București sunt motivele principale.

„Mi-aș dori o altă casă! Eu sunt picătura chinezească. Pe unde apuc, zic și îi transmit mesaje lui Dani că trebuie să ne mutăm, pentru că stăm foarte departe. Noi stăm în Corbeanca, nu mai este niciun secret, și petrecem foarte mult timp în trafic. Și atunci trebuie să ne mutăm undeva în oraș. Și încerc, doar că, nu știu, sper să și reușesc!’, a mai spus vedeta.

Intervenția atipică la care a apelat Gabriela Prisăcariu la medicul estetican

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai admirate și urmărite personalități din mediul online, frumusețea ei captivând mulți utilizatori de internet. A avut noroc în viață, deoarece se poate mândri cu o imagine impecabilă, chiar după ce a devenit mamă băiat, dar a recunoscut și că, uneori, se bazează pe experții din domeniul frumuseții.

Intervenţia a fost realizată de ea acum și nu a fost ascunsă de cei din comunitatea sa online, care nu sunt puțini și vor trebui să fie întotdeauna la curent cu viața modelului descoperit de Cătălin Botezatu.

Prin urmare, pentru admiratorii săi, Gabi, așa cum îi spune soțul, s-a filmat și a apărut pe Instagram direct din cabinetul medicului estetician, menționând ce procedură a ales să urmeze de această dată.

Potrivit afirmațiilor sale, intervenția pe care o face, considerată de unii mai neobișnuită, este una pe care o practică în fiecare an, dar care nu este deloc ușor de suportat. Cu toate acestea, deoarece dorește cu ardoare să nu mai întâmpine anumite probleme, Gabriela Prisăcariu susține că este dispusă să facă orice în numele frumuseţii.

Soția lui Dani Oțil vrea neapărat să se mute din vila din Corbeanca din cauza distanței prea mari față de București.

Adauga un comentariu