International

Soția lui Joe Biden, vaccinată cu patru doze, are din nou COVID-19, la patru zile după ce se vindecase

Publicat: 24 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Joe Biden vaccinată cu patru doze are din nou COVID-19 la patru zile după ce se vindecase
Soția lui Joe Biden, vaccinată cu patru doze, are din nou COVID-19, la patru zile după ce se vindecase

Soția președintelui Statelor Unite, Jill Biden , a fost reinfectată cu coronavirusul COVID-19 la patru zile după ce s-a recuperat, relatează miercuri The Hill.

„Prima doamnă nu a dezvoltat simptome ale bolii. Ea va rămâne în Delaware în izolare”, a declarat directorul de comunicare al Primei Doamne, Kelsey Donoghue, într-un comunicat.

Prima Doamnă a SUA este complet vaccinată și a făcut și două vaccinuri de rapel împotriva coronavirusului.

Președintele Statelor Unite s-a îmbolnăvit de coronavirus de două ori în această vară

La rândul său, Casa Albă a explicat că, miercuri dimineață, președintele american Joe Biden a avut un test negativ pentru coronavirus. Cu toate acestea, întrucât el a fost în vacanță cu soția sa în ultimele zile, este mai probabil ca în zilele următoare să fie testat pentru COVID-19. În plus, în următoarele 10 zile, Biden va purta o mască în timpul evenimentelor publice de interior.

Președintele Statelor Unite s-a îmbolnăvit de coronavirus de două ori în această vară. Biden a fost diagnosticat prima dată cu această boală pe 21 iulie. Câteva zile mai târziu, un test pentru COVID-19 a indicat un rezultat negativ, dar pe 30 iulie, el a fost diagnosticat din nou cu o infecție cu coronavirus. Pe 6 august, președintele a fost testat negativ pentru boală pentru prima dată de la reinfectare.

Medicul curant al lui Biden a avertizat cu privire la posibilitatea unei reveniri a bolii, deoarece acest lucru se întâmplă la pacienții care au folosit Paxlovid pentru tratament.

Biden a primit un ciclu complet de vaccinare COVID-19 și a primit, de asemenea, două doze de rapel ale vaccinului.

Directorul general al Pfizer Inc, infectat cu coronavirus. Albert Bourla, vaccinat cu patru doze

Directorul general al Pfizer Inc, Albert Bourla, a declarat luni că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și că are simptome foarte ușoare.

Bourla, în vârstă de 60 de ani, a declarat că a început un tratament cu Paxlovid, tratamentul antiviral oral COVID-19 al companiei, și că s-a izolat și a urmat toate măsurile de precauție în materie de sănătate publică.

„Sunt încrezător că voi avea o recuperare rapidă”, a declarat Bourla într-o declarație.

Mai multe personalități publice au fost depistate pozitiv la această boală infecțioasă în ultimele luni, inclusiv președintele american Joe Biden și consilierul său medical principal, doctorul Anthony Fauci.

Adauga un comentariu