Cancan ultimă oră

Soția lui Nelu Ploieșteanu face acuzații grave! „Nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe”

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Nelu Ploieșteanu face acuzații grave Nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe
Nelu Ploieșteanu a murit de coronavirus

 

Soția lui Nelu Ploieșteanu, Elena Mitriță face acuzații grave la adresa sistemului de sănătate. Aceasta acuză un sistem defect, susține că artistul a fost tratat câte se poate de prost, iar cei care se ocupau de el nu i-au acordat atenția necesară.

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Elena Mitriță a vorbit despre clipele de groază pe care le-a trăit alături de soțul său. Aceasta a mărturisit că fiica ei a oferit bani personalului medicală, însă nici asta nu a fost de ajuns, infirmierele având un comportament disprețuitor.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a declarat Elena Mitriță, la Exclusiv VIP.

„Cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin”
Elena Mitriță a vorbit despre întreaga situație, despre filmul internării lui Nelu Ploieșteanu. Mai mult, i-a acuzat pe cei de la morgă că nu respectă nicio regulă. Se pare că personalul era complet neechipat și nu aveam măști sau mânuși.

„L-am dus la spital. I-au făcut investigațiile, i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine și vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat. Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienți cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin.

Când ginerele meu s-a dus să ia sicriul, toți cei de acolo nu erau echipați, nu aveau mănuși, nu aveau măști. Viersul asta unde este? Să îmi spună parlamentarii, medicii. O să spun multe”, a mai spus Elena Mitriță, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Adauga un comentariu