Cancan ultimă oră

Soția lui Nosfe a plâns în timp ce vorbea despre moartea artistului. Dezvăluirile sfâșietoare ale Mădălinei Crețan: „Nu pot să dorm”

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Nosfe a plâns în timp ce vorbea despre moartea artistului. Dezvăluirile sfâșietoare ale Mădălinei Crețan Nu pot să dorm
Soția lui Nosfe a plâns în timp ce vorbes despre moartea artistului

La nici două luni de la moartea lui Nosfe, soția lui a acordat un interviu în care a ajuns să plângă în timp ce vorbea despre tragedia care a marcat-o. Mădălina Crețan a dezvăluit detalii despre alegerea lor de a participa împreună la Chefi la cuțite și despre perioada petrecută în competiție. Totodată, a lăsat clar că pierderea persoanei iubite o afectează profund.

Soția lui Nosfe a făcut declarații sfâșietoare la aproape 2 luni de la moartea artistului. Mădălina Crețan a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o alături de soțul ei în show-ul ulinar Chefi la cuțite, dar și despre impactul pe care l-a avut trecerea în neființă a artistului asupra ei.

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a plâns vorbind despre moartea artistului

Mădălina Creșan spune că în emisiunea Chefi la cuțite s-a creat o conexiune frumoasa, iar de fiecare dată când se uită la show, își aminteșe cât de fericiți erau.

„Între noi doi și această emisiune s-a creat o conexiune, este un lucru pe care noi l-am dorit să-l facem împreună. Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește mult de cât de bucuroși eram în perioada respectivă”, a spus soția lui Nosfe, potrivit Antena 1.

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a încercat  cu greu să se abțină din plâns. Mădălina Crețan spune că moartea artistului este o traumă care nu o lasă nici măcar să doarmă.

„Nu mi-a plăcut niciodată să plâng în public. Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Este o traumă pe care încerc să o vindec cumva. Nu pot să dorm… Nu mă interesează absolut nimic din tot ceea ce s-a scris, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată părerea oamenilor care nu ne-au cunoscut”, a precizat ea.

Cum are în plan să-i aducă un omagiu

Totodată, Mădălina a menționat din nou că Nosfe avea presentimentul că „nu o să trăiască mult” și a subliniat că are în plan să ducă la bun sfârșit munca lui, pentru a lansa piesele pe care acesta nu a mai apucat să le arate publicului.

„Mi-a spus la începutul relației că el crede că nu o să trăiască mult, inclusiv piesele lui. Cred că unul dintre motivele pentru care reușesc să mă ridic din pat dimineața, cu excepția fetiței, este că simt că am rămas cu o datorie foarte mare vizavi de proiectele lui. Toată lumea știe că au rămas multe piese nelansate și nu pot permite ca acele piese să rămână nelansate. Cu siguranță este terapie faptul că mă ocup în continuare de proiectele lui, simt că încă lucrăm împreună și că mă ajută. Îl simt încă. Am foarte multe planuri în cap, el își dorea să lanseze anul acesta un album aniversar și să facă un documentar cu toți prietenii lui, scria și o carte. ”, a dezvăluit Mădălina Crețan.

Adauga un comentariu