International

Soţia prinţului Charles, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte ducesa de Cornwall

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soţia prinţului Charles infectată cu noul coronavirus. Cum se simte ducesa de Cornwall
Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles, infectată cu noul coronavirus

Astăzi, 14 februarie 2022, ducesa de Cornwall, soţia prinţului Charles, a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta s-a autoizolat şi va respecta recomandările impuse.

„Alteța Sa Regală Ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și se autoizolează. Continuăm să respectăm recomandările guvernamentale”, a transmis luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

Camilla, soţia prinţului Charles, infectată cu Covid-19

Camilla, ducesa de Cornwall, în vârstă de 74 de ani, a fost diagnosticată cu SARS – CoV – 2. Soţia prinţului Charles este vaccinată anti-Covid-19. Aceasta a contractat virusul la doar câteva zile după ce prinţul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost infectat.

În comunicatul de luni, 14 februarie 2022, Clarence House nu a oferit detalii cu privire la starea de sănătate a prinţului Charles şi a ducesei Camilla.

De asemenea, conform unor surse citate de Daily Mail, Camilla Parker Bowles s-a izolat încă de când a aflat că soțul ei este testat pozitiv cu COVID-19.

Camilla Parker Bowles se află la prima luptă cu această boală, în timp ce soțul ei, prințul Charles, a mai fost bolnav și anul trecut, în lună martie.

Prinţul Charles, infectat cu Covid-19 din nou

În data de 10 februarie 2022, prinţul Charles s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19. Acesta s-a autoizolat după ce testul sau a fost pozitiv.

Prinţul de Wales a participat la un eveniment important cu doar câteva zile înainte să se infecteze. Alături de soţia sa, Camilla, aceştia au intrat în contact cu zeci de oameni şi mai ales cu Regina Elisabeta a II – a.

Reamintim faptul că în luna mai a anului 2020, prinţul Charles a fost diagnosticat cu Covid-19 pentru prima oară. De precizat că şi el este vaccinat împotriva noului coronavirus cu schema completă.

Donald Trump, infectat cu Covid-19

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost infectat cu noul coronavirus la începutul lunii octombrie a anului 2020. Acesta a transmis că infectarea sa a fost ca un dar de la Dumnezeu.

„Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat (virusu, n. r.). Tot răul a fost spre bine. M-am infectat. Auzisem despre acest medicament și am spus că vreau să-l iau și eu. A fost la sugestia mea. Cred că dacă nu mă infectam, încă ne uitam la o mulțime de medicamente. Dar a avut un efect fantastic. Vreau să-l aveți și voi ce am luat eu. Îl voi face gratuit. Nu va trebui să-l plătiți. Nu a fost vina voastră ce s-a întâmplat. Este vina Chinei. Iar China va plăti un preț foarte mare pentru ce a făcut țării noastre”, a precizat Donald Trump.

Tot mai multe persoane publice în mediul politic se infectează cu noul coronavirus, atât în mediul extern, cât și în cel intern. Recent, mai mulți miniștri ai Cabinetului Ciucă au fost testați pozitiv cu virusul SARS – CoV – 2 sau chiar cu tulpina Omicron.

Biroul de presă Clarence House va transmite zilele următoare detalii despre starea de sănătate a Camillei, soția prințului Charles, după ce s-a infectat cu noul coroanvirus.

Adauga un comentariu