Eveniment-Social

Spectacol de teatru dedicat Zilei Unirii Principatelor Române, la Ateneul Național Iași

Publicat: 21 ian. 2020

Spectacol de teatru dedicat Zilei Unirii Principatelor Române, la Ateneul Național Iași! Odată cu împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, vineri, 24 ianuarie 2020, de la ora 11:00, publicul este invitat în Sala „Unirii” (Cinema „Victoria”), la spectacolul de teatru „Povestea Unirii”, în regia lui Ovidiu Lazăr.

Reprezentația este oferită de actorii societari ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași, actorii – profesori ai Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași și actorii angajați sau colaboratori ai Ateneului Național din Iași. Astfel, regizorul Ovidiu Lazăr a construit o poveste despre Iașul și despre Moldova anilor 1857-1859, o poveste plină de emoție, de farmec și de adevăr. Ea este valabilă nu doar pentru Anul Marii Unirii – 2018, an în care acest spectacol a avut premiera, ci pentru toate anotimpurile vieții și istoriei noastre. Costumele de epocă, melodiile celebre și elementele scenice deosebite vor compune o emoție, un spectacol plin de energii pozitive, care vor rămâne în sufletele și în gândurile spectatorilor pentru multă vreme.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și vor putea fi achiziționate de pe www.ateneuiasi.ro/class/povestea-unirii/, direct de la casieria Ateneului Național din Iași. Asta de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-16:30 sau de la Cinema „Victoria”, cu o oră înaintea începerii spectacolului.loading...

Adauga un comentariu