Titlurile zilei

Spectacol în lumea interlopă din Iași! „Bomba sexy” a lui Niculiță a fost bătută măr. Tânăra a cerut disperată ajutorul polițiștilor și a „turnat” tot! (EXCLUSIV)

Publicat: 18 nov. 2022
Spectacol în lumea interlopă din Iași Bomba sexy a lui Niculiță a fost bătută măr. Tânăra a cerut disperată ajutorul polițiștilor și a turnat tot EXCLUSIV
Alexandru Constantin Niculiță a fost arestat după ce și-a bătut iubita

Alexandru Constantin Niculiță, un pretins interlop din Iași, are de-a face din nou cu poliția, asta după ce și-a snopit în bătaie iubita. Niculiță este un client fidel de-al polițiștilor ieșeni, fiind și acum anchetat după ce a furat aur și zeci de mii de euro din vila unui amic de-al său de la Tomești

Alexandru Constantin Niculiță, un pretins interlop, a ajuns din nou în spatele gratiilor. Dacă până nu demult era „vânat” de polițiști pentru un jaf ca în filme, dat la Tomești, iată că acum a „căzut” pe arest după ce și-a bătut iubita. Cum femeia unui interlop trebuie să fie supusă, probabil că Niculiță s-a gândit că ar fi bine să-i reamintească asta tinerei cu care are o relație.

Astfel, zilele trecute a bătut-o, iar femeia s-a gândit să-i facă o surpriză de zile mari. A mers la poliție și a cerut ajutor. Cum Niculiță are vechi probleme cu legea, polițiștilor nu le-a fost deloc greu să-i ofere un „sejur” de 30 de zile în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Presupusul interlop din Iași, Alexandru Constantin Niculiță, a fost arestat pentru 30 de zile

După ce l-au reținut, polițiștii l-au prezentat în fața judecătorilor, iar cei din urmă au admis propunerea de arestare.

„La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că la data de 13 noiembrie a.c. a fost agresată de concubinul său. Polițiștii au demarat de îndată cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției în baza mandatului de aducere ce a fost emis pe numele său.

În baza probatoriului administrat în cauză, în aceeași zi a fost reținut de polițiști și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 15 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă. Bărbatul a fost reintrodus în Arestul IPJ Iași”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cum a jefuit o cunoștință

Alexandru Constantin Niculiță a comis un jaf la finalul anului trecut. Împreună cu doi indivizi, a intrat în vila unei cunoștințe și a furat mai multe bunuri.

„Pe 21 decembrie 2021, un inculpat, împreună cu al doilea, având complicitatea unui al treilea, s-a deplasat cu autoturismul marca Audi A4 din localitatea Săbăoani până în localitatea Tomești. În intervalul orar 19:03-19:20 a pătruns fără drept, prin efracție, având fața acoperită cu o cagulă, în curtea și în locuința persoanelor vătămate, din localitatea Tomești, ce avea ușa neasigurată, de unde a sustras un seif metalic în care se aflau suma de 15.000 de euro, aproximativ 300 de grame de bijuterii din aur și un laptop marca Asus, precum și sumele de 2.700 de franci elvețieni, 7.500 de euro, 10.000 de lei și aproximativ 150 de grame de bijuterii din aur, bunuri aparținând persoanelor vătămate”, au afirmat atunci procurorii ieșeni.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu presupusul interlop din Iași, Alexandru Constantin Niculiță.
Comentarii
Adauga un comentariu