Local

Spitalul Clinic „Sf. Spiridon” Iași face angajări! A fost scos la concurs un post de referent de specialitate în cadrul Serviciului de Achiziții Publice

Publicat: 22 aug. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Spitalul Clinic Sf. Spiridon Iași face angajări A fost scos la concurs un post de referent de specialitate în cadrul Serviciului de Achiziții Publice
Spitalul Clinic „Sf. Spiridon” Iași face angajări. Unitatea medicală organizează în perioada următoare concurs pentru ocuparea unui post referent de specialitate în cadrul Serviciului de Achiziții Publice, contractare

Spitalul Clinic „Sf. Spiridon” Iași face angajări! Unitatea medicală organizează, în perioada următoare, concurs pentru ocuparea unui post de referent de specialitate în cadrul Serviciului de Achiziții Publice, contractare

Pentru a ocupa postul scos la concurs de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, candidații trebuie să aibă diplomă de licență în studii economice, tehnice sau juridice, precum și vechime de 6 ani și 6 luni în specialitatea studiilor absolvite.

Care este calendarul concursului

Persoanele care doresc să ocupe acest post vacant pot să-și depună dosarele de concurs până în data de 30 august 2023, ora 14.00. În data de 1 septembrie 2023 va avea loc selecția dosarelor de concurs, urmând ca în data de 4 septembrie 2023, până la ora 16.00, să fie afișate rezultatele selecției dosarelor. Ziua următoare, 5 septembrie 2023, până la ora 16.00, candidații nemulțumiți de rezultatul acestei probe vor putea depune contestații. Rezultatele contestațiilor vor fi afișate în data de 6 septembrie 2023, până la ora 16.00.

În aceeași zi, la ora 10.00, se va desfășura proba scrisă a concursului de angajare. Pe 7 septembrie 2023 vor fi afișate rezultatele probei scrise, urmând ca persoanele care candidează pentru postul de referent de specialitate în cadrul Serviciului de Achiziții Publice să poată depune eventualele contestații până în data de 8 septembrie 2023, ora 16.00. Pe 11 septembrie 2023 va avea loc soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale la proba scrisă. Ziua următoare, pe 12 septembrie 2023, ora 9.00, va avea loc ultima probă a concursului, interviul.

Rezultatele acestei probe vor fi afișate în data de 13 septembrie 2023, urmând ca în data de 15 septembrie 2023, ora 14.00, să se afișeze rezultatele contestațiilor la proba scrisă. Rezultatele finale ale concursului de afișare vor fi afișate în aceeași zi, la ora 16.00.

Spitalul Clinic „Sf. Spiridon” Iași face angajări! Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții la concurs

Persoanele care doresc să ocupe postul de referent de specialitate în cadrul Serviciului de Achiziții Publice de la Spitalul Clinic „Sf. Spiridon” trebuie să aibă cetățenia română sau a unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spaţiul Economic European (SEE) sau a Confederaţiei Elveţiene.

De asemenea, trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, și să aibă capacitate de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Candidații la concurs trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate.

De asemenea, trebuie să îndeplinească condiţiile de studii, de vechime în specialitate şi, după caz, alte condiţii specifice, potrivit cerinţelor postului scos la concurs, inclusiv condiţiile de exercitare a profesiei. Candidații la concurs nu trebuie să fi fost condamnați definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra securităţii naţionale, contra autorităţii, contra umanităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu, infracţiuni de fals ori contra înfăptuirii justiţiei, infracţiuni săvârşite cu intenţie care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcţiei contractuale pentru care candidează, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Nu pot candida persoanele care execută o pedeapsă complementară prin care le-a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii sau faţă de care nu s-a luat măsura de siguranţă a interzicerii ocupării unei funcţii sau a exercitării unei profesii.

Comentarii
Adauga un comentariu