Actualitate

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se înrăutățește! Acesta ar putea paraliza, dacă nu va fi operat de urgență

Publicat: 11 oct. 2020
Liviu Dragnea
Avocata lui Liviu Dragnea a oferit câteva declaraţii după audierile de la DNA

Duminică, 11 octombrie 2020, în cadrul unei emisiuni televizate, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu spune că situația acestuia este „dramatică”. Astfel că, fostul lider la Partidului Social Democrat ar putea să paralizeze, în cazul în care nu va fi operat cât mai curând posibil. Anumite surse arată că Liviu Dragnea ar avea diagnosticul de sciatică paralizantă stânga.

„Dragnea se simte tot mai rău pe zi ce trece”, a spus avocata, care a confirmat informația Antena3.

Liviu Dragnea, într-o situație delicată din cauza stării de sănătate. Ce spune Irina Tănase

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, se află într-o situație delicată din cauza stării de sănătate, spune Irina Tănase, iubita fostului lider social democrat.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase.

Liviu Dragnea, într-o situație delicată din cauza stării de sănătate

Acum aproximativ două săptămâni, în urma demersurilor avocatei sale, Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale. Fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a adaugat Irina Tănase.

Tribunalul Bucureşti a respins cererea făcută de Liviu Dragnea

Tribunalul Bucureşti a decis să îi respingă cererea formulată de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, dar a acceptat sesizarea Curţii Constituţionale. Decizia nu este definitivă.

„Respinge cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene ca inadmisibilă. Admite cererea de sesizare a Curţii Constituţionale a României. Sesizează Curtea Constituţională a României cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 45 alin. 2 Legea nr. 14/2003 republicată, în ceea ce priveşte sintagma «de către Ministerul Public». Respinge ca neîntemeiate excepţiile inadmisibilităţii şi prescripţiei dreptului material la acţiune corespunzător prejudiciului presupus cauzat reclamantului în intervalul 07.07.2006-18.12.2012”, a hotărât Tribunalul Bucureşti.

Totodată, instanta a mai stabilit şi respingerea capătului de cerere vizând dizolvarea PSD. Motivul este acela ca cererea a fost formulată de către o persoană lipsită de calitate procesuală.

“Respinge primul capăt de cerere ca neîntemeiat. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantului în ceea ce priveşte capătul de cerere vizând dizolvarea pârâtului Partidul Social Democrat (PSD). Respinge capătul de cerere vizând dizolvarea pârâtului Partidul Social Democrat (PSD) ca fiind formulat de o persoană lipsită de calitate procesuală. Ia act că pârâtul Partidul Social Democrat (PSD) a solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti”, se mai arată în decizia instanţei.

În anul 2019, Liviu Dragnea a formulat o cerere prin care cere dizolvarea PSD, partidul al cărui preşedinte a fost până în momentul condamnării la închisoare.

Comentarii
Adauga un comentariu