Mozaic muzical

Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu este critică. Ce a rugat-o pe fiica lui

Publicat: 31 mart. 2021
Nelu Ploiesteanu cu cravata si batista rosie la costum canta la microfon pe scena
Starea de sanatate a maestrului Nelu Ploiesteanu ramane in continuare critica

Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu este critică, după ce a fost internat pe 13 martie la Spitalul Floreasca din Capitală. Cu puțin timp înainte de a fi intubat a avut o mare dorință pe care i-a transmis-o fiicei lui.

Cântărețul de muzică lăutărească a fost internat în spital după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Care este starea de sanatare a lui Nelu Ploieșteanu

La aproape trei săptămâni de când maestrul Nelu Ploieșteanu a fost internat, starea acestuia nu pare să se fi schimbat. În momentul în care acesta a ajuns a spital, a avut un mare regret din cauza faptului că nu a ajuns la mormântul băiețelului său, Mihaiță.

”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical din spital, pentru impact.ro. 

Ce a rugat-o cântărețul pe fiica lui

Florin Condurățeanu a venit cu noutăți despre starea de sănătate a maestrului și a spus care a fost rugămintea acestuia pentru fiica lui.

 ”Am vorbit cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registrul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid-19. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a dezvăluit prezentatorul tv la Antena Stars.

Nicu Teișanu, a oferit aceleași detalii sumbre. ”Nu e bine deloc. Știu că, în ultima perioadă, cânta în Slănic Moldova. Când am vorbit cu el se temea de pandemie”.

Ce făcea, Nelu Ploieșteanu în ultimii ani

In ultimii ani, maestrul Nelu Ploieșteanu cânta într-un local din Slănic Moldova. Acesta era atracţia restaurantului Cascadă şi strângea bani frumoşi din dedicaţii dar şi din onorariul încasat. Totuşi, maestrul muzicii lăutăreşti este, conform aceloraşi surse exclusive, şi un împătimit al jocurilor de noroc. Acesta îşi băga toţi banii în mai multe locaţii de păcănele din zona Tg Ocna. Ajuns la 70 de ani, maestrul muzicii lăutăreştiîşi băga toţi banii în mai multe locaţii de păcănele din zona Tg Ocna. Artistu a trăit o adevărată dramă atunci când, în urmă cu câţiva ani, fiul acestuia a murit. Acesta era imobilizat la pat şi a s-a stins din viata la vârsta de doar 32 de ani.

La aproape trei săptămâni de când a fost internat, starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu este în continuare critică.
Adauga un comentariu