Local

Ștefania, iubita lui Dănuț, tânărul mort în tragedia de la Lețcani, are nevoie de ajutor. A pierdut un cadou pe care l-a primit de la iubitul ei înainte ca acesta să se stingă

Publicat: 27 iun. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Ștefania iubita lui Dănuț tânărul mort în tragedia de la Lețcani are nevoie de ajutor. A pierdut un cadou pe care l-a primit de la iubitul ei înainte ca acesta să se stingă
Ștefania a pierdut un cadou pe care l-a primit de la iubitul ei înainte ca acesta să se stingă

Ștefania, iubita lui Dănuț, băiatul mort în tragedia de la Lețcani, are nevoie de ajutor. În urmă cu puțin timp, tânăra a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care  cere ajutorul oamenilor. Ștefania a pierdut un cadou pe care l-a primit de la iubitul ei înainte ca acesta să se stingă. Este vorba despre un cercel, iar tânăra este dispusă inclusiv să ofere recompensă.

„Sunt Ștefania, iubita băiatul mort în accidentul de la Lețcani, astăzi mi-am pierdut perechea de la acest cercel, menționez că cerceii erau primiti de la iubitul meu. Ofer recompensă celui care mi-l oferă”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de Ștefania, iubita lui Dănuț, tânărul mort în tragedia de la Lețcani.

Cum a murit Dănuț Iliescu

Dănuț Iliescu, tânărul care a murit carbonizat după producerea accidentului rutier, a fost conștient până în ultima clipă de viață. Reporterii BZI au discutat cu unul dintre ieșenii care a intervenit să îl salveze. Detaliile aflate sunt mai mult decât înfiorătoare. Dănuț se afla pe locul din dreapta al autoturismului condus de Andrei Glodoreanu, iar în spate se afla o tânără.

„Am văzut cum mașina iese de pe partea carosabilă și intră într-un copac, apoi se răstoarnă. Am coborât și am încercat să îi scot din mașină. Am tras cu un cârlig mașina, pentru a o pune pe roți. Mirosea foarte tare a benzină. Am scos șoferul, apoi am mers la fata care era în spate. Avea niște adidași în picioare destul de mari, iar unul dintre picioare era prins între scaun și stâlpul lateral. Am reușit să modific poziția scaunului și am scos-o pe fată. Pe urmă, a luat foc mașina, am mers la pasagerul din dreapta, era așa, semiconștient. S-a uitat la mine, dar nu reacționa”, a spus Ovidiu, unul dintre ieșenii care i-au salvat pe cei doi dintre cei trei tineri.

Comentarii
Adauga un comentariu