Local

Ștefania, iubita tânărului carbonizat la Lețcani, s-a lansat în gastronomie! Banii câștigați vor fi folosiți în scopuri caritabile: „Pasiunea mea a început acum doi ani” – FOTO/VIDEO

Publicat: 27 apr. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Ștefania iubita tânărului carbonizat la Lețcani s-a lansat în gastronomie Banii câștigați vor fi folosiți în scopuri caritabile Pasiunea mea a început acum doi ani - FOTOVIDEO
Ștefania Dimitriu, iubita lui Dănuț Iliescu, tânărul carbonizat la Lețcani, și-a descoperit o nouă pasiune: gastronomia

Ștefania Dimitriu, iubita lui Dănuț Iliescu, tânărul carbonizat la Lețcani, și-a descoperit o nouă pasiune: gastronomia. În data de 24 aprilie 2023, tânăra a participat la concursul gastronomic „Studenți la Cuțite”, organizat de Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, pe care l-a și câștigat

La concursul „Studenți la Cuțite” au participat 12 echipe a câte doi studenți.  Ștefania și Teodor Sebastian Hrițuc au fost desemnați câștigători. Aceștia au pregătit o ruladă care i-a cucerit pe jurați.

 o imagine cu castigatorii concursului
În data de 24 aprilie 2023, tânăra a participat la concursul gastronomic „Studenți la Cuțite”, organizat de Universitatea de Științe ale Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași, pe care l-a și câștigat

Ștefania, iubita tânărului carbonizat la Lețcani, a câștigat concursul „Studenți la Cuțite”

o imagine cu castigatorii concursului
La concursul „Studenți la Cuțite” au participat douăsprezece echipe a câte doi studenți

Ștefania este studentă la Protecția Consumatorului din cadrul USV Iași, iar de circa doi ani cochetează și cu gastronomia. Tânăra pregătește prăjituri de tot felul pentru apropiați, astfel că această competiție i s-a potrivit mănușă.

„Am îmbinat istoria prăjiturii cu gastronomia. Pasiunea mea a început acum doi ani. În prezent fac prăjituri pentru prieteni și familie. Am mai multe prăjituri postate pe pagina mea, «Stefania`s cake». Colegul cu care am concurat este coleg cu mine la facultate, el este pasionat de gătit, mâncăruri de bază. L-am rugat să mă ajute. S-a descurcat de minune, având în vedere că este băiat, față de mine a fost foarte ordonat. Spre deosebire de ceilalți concurenți, am făcut două tăvi de prăjitură.

Am fost contra timp, dar am reușit să o scoatem la capăt. În aproximativ 60 de minute a fost gata. Mi-a fost frică la început pentru că erau studenți veniți de pe domeniul gastronomiei, iar eu nu studiez asta la facultate. Au fost farfurii foarte frumoase, dar au fost și farfurii care ne-au arătat că avem șanse mari să câștigăm. Este o prăjitură fresh, pe care o poți mânca oricând. Acestea sunt o parte dintre ingrediente: ouă, zahăr, mascarpone, frișcă, zmeură, amidon de porumb și puțin oțet. De asta am făcut mai mult la concurs, știam că vor fi pofticioși”, a declarat Ștefania Dimitriu.

o imagine cu preparatul castigator
Cei doi studenți au pregătit o ruladă plavova care i-a cucerit pe jurați

Ștefania: „Mi-am arătat mie însămi că se poate”

o imagine cu diploma
Cei doi studenți vor să doneze premiul câștigat

La concursul „Studenți la Cuțite”, Ștefania a făcut echipă cu Teodor Sebastian Hrițuc, colegul său. Tânăra studentă a subliniat că fără coechipierul său nu ar fi reușit să se încadreze în timp, iar rezultatul nu ar fi fost același.

„Nu vă pot descrie în cuvinte prin ce emoții am trecut. Mă bucur enorm și sunt mândră de mine, mi-am arătat mie însămi că se poate! A fost o adevărată provocare să am un coechipier. La început eram foarte speriată pentru că eu sunt obișnuită să lucrez singură, iar dacă cineva este pe lângă mine, iese cu scandal.

Sunt mândră de colegul meu, Teodor, m-a ajutat enorm, ba chiar ne-am înțeles foarte bine. Cadoul oferit de Liga Studenților Agronomi și Veterinari Iași a fost suma de 300 de lei, la care am hotărât împreună cu Teo să îi donam unei familii nevoiașe”, a precizat Ștefania.

Cei doi studenți vor să doneze premiul câștigat.

„Cu jumătate din suma câștigată facem pachete pentru copiii sărmani și jumătate donăm unei fetițe care are nevoie de aparat auditiv”, a spus Ștefania, iubita tânărului carbonizat la Lețcani.

Comentarii
  • Dupa pozele in care asi etaleaza ostentativ curul am impresia ca se lanseaza in cu totul altceva ! iar cu banii cistigati o sa faca altceva !

  • Stimate domn, daca vreti sa imi lasati un iban sa va trimit dumneavoastra banii castigati. Se pare ca dupa ce minte aveti sigur va trebuie.

Adauga un comentariu