Prima pagină » Cancan » Ștefania Ștefan, eliminată de la Survivor. Cu câți bani a plecat acasă

Ștefania Ștefan, eliminată de la Survivor. Cu câți bani a plecat acasă

17 mai 2024, 11:21,
în Cancan

Fosta „războinică” Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor, în urma unui duel cu Zanni, însă pleacă cu fruntea sus. Ștefa era singura fată rămasă în competiție și și-a câștigat admirația internauților de-a lungul timpului. Oricum, Ștefania Ștefan pleacă acasă cu o sumă frumoasă de bani în urma timpului petrecut în jungla dominicană.

Anul acesta, Survivor a revenit la Pro TV cu un sezon special în care a reunit cei mai buni participanți din sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentată de Daniel Pavel, potrivit Unica.

Ștefania Ștefan, eliminată de la Survivor

Fosta „războinică” Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor All Stars România în urma unui duel cu Zanni. Ulterior, artistul și-a exprimat regretul față de plecarea acesteia acasă.

​„Pleacă o adversară pe care am îndrăgit-o. Mi-ar fi plăcut maxim să fi făcut echipă, mi-ar fi plăcut să îi arăt Ștefaniei ce înseamnă să ai un frate de 55 kg, mă aruncam în dinți pentru ea. A fost cea mai bună fată, am încercat să o mai dezechilibrez pentru echilibrul alor mele. E dureros că 1 și 2 se luptau, iar 6 și 7 se uitau. Puterea exemplului de acum trebuie să ne facă mai atenți de acum. Nu trebuie să mai existe Războinici și Faimoși, am rămas numai bărbați. Dacă greșesc, să mă trimiteți și săptămâna viitoare la duel”, a spus Zanni.

La rândul ei, Ștefania Ștefan a susținut un discurs emoționant la plecare. Ștefa era ultima fată rămasă în competiția din Dominicană.

„Vreau să le mulțumesc tuturor că au fost reali, au fost loiali, au fost prieteni. Am demonstrat ceea ce am vrut eu să demonstrez! Am vrut să demonstrez că și o femeie e șmecheră și poate! Ca femeie, am reușit să fiu tare, să fiu agilă, îndemânatică. Consider că am coroana, domnul Dan”, a spus Ștefania Ștefan.

Pentru fiecare săptămână petrecută în competiție, Ștefania ar fi câștigat 2.000 de euro. Astfel, după 18 săptămâni la Survivor All Stars România, Ștefania ar fi plecat acasă cu nu mai puțin de 36.000 de euro.

Cum au reacționat fanii emisiunii

Plecarea Ștefaniei Ștefan a stârnit reacții puternice în mediul online. Telespectatorii emisiunii de la Pro TV susțin că jocul de la duel a fost ales special pentru a o pune în dificultate pe concurentă. În plus, o parte din public este dezamăgită că Zanni a primit o a doua șansă după ce a pierdut duelul cu TJ Miles, în urmă cu două săptămâni.

„Proba aleasă a fost exact cea în care Ștefania a dat cele mai multe rateuri, cea cu aruncatul cercurilor. Nu s-a simțit niciodată sigură și în largul ei la această probă. Bravo, Ștefania! Ești cea mai bună concurentă din acest concurs regizat”; „Și în sezonul ei a fost eliminată pe nedrept și acum la fel”; „Rușine. Cărțile sunt făcute de la început. Zanni, de ce toate se învârt în jurul lui? Ce rost mai are să ne uităm la emisiune, când toate duc într-o direcție parcă deja regizată? Nici acum nu înțeleg de ce Zanni are parte de tratamente speciale. Exil, ha ha ha… trebuia să fie acasă, corect eliminat. De ce nu sunt tratați toți la fel? Pe mine una emisiunea m-a pierdut. Nu mai cred că e real”; „Un duel ilegal! Ștefania este trimisă acasă de un eliminat”, au fost câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *