Cancan

Strigătul disperat al Andreei Marin pe Facebook: „Cancerul îi pune viaţa în pericol!”

Publicat: 04 sept. 2020
Strigătul disperat al Andreei Marin pe Facebook Cancerul îi pune viaţa în pericol
Strigătul disperat al Andreei Marin pe Facebook: „Cancerul îi pune viaţa în pericol!"

Strigătul disperat al Andreei Marin pe Facebook face înconjurul în mediul online. Diva a postat un mesaj prin care a scos la iveală o poveste emoţionantă. Este vorba despre o tânără mamă care abia a născut şi are cancer. Fosta prezentatoare TV i-a rugat pe oameni să îi acorde Laurei câteva clipe din vieţile lor şi să facă donaţii pentru tânăra mamă.

Andreea Marin a lansat un strigăt disperat pentru salvarea femei care a devenit mămica în urmă cu doar trei săptămâni. Fosta prezentatoare TV i-a rugat pe oameni să îi acorde Laurei câteva clipe din vieţile lor, timp în care să facă donaţii pentru că aceasta să reuşească să strângă banii de care are nevoie ca să fie tratată de medicii de la clinica Wiener din Austria, unde i-a fost acceptat cazul.

Strigătul disperat al Andreei Marin pe Facebook: „Cancerul îi pune viaţa în pericol!”

Laura, o femeie de 33 de ani, a născut-o pe Eva, fiica mult dorită, pe 13 august. Din nefericire, ziua în care a trăit minunea de a deveni mămica i-a fost umbrită de diagnosticul pe care medicii i l-au pus: cancer cu metastaze la ficat şi plămâni. Boală a recidivat după ce în 2014, ea a reuşit să învingă cancerul de piele. Andreea Marin i-a aflat dramă, iar aseară, a făcut public un apel emoţionant.

“Are 33 ani. Abia a devenit mămica. Şi cancerul îi pune în pericol viaţa. Ce mai e de zis? Ar fi ceva de făcut? Da. De salvat o viaţă. Dacă ne pasă. Dacă ne adunăm cât mai mulţi, umăr lângă umăr. Scrie în articol cum putem ajuta un bebeluş să se bucure de mama lui şi de acum înainte. Nu e greu. Doar să facem scut în jurul Laurei… Povestea e strigătul de ajutor al tinerei care ne spune: «Vreau doar şansă de a mă bucura de fetiţa mea…»” este mesajul transmis de fosta prezentatoare pe contul ei de Facebook.

Într-un interviu emoţionant, Laura a povestit cum a descoperit teribilă veste la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe mica ei prinţesa şi, în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji, a spus că îşi doreşte să trăiască şi să fie clipa de clipă alături de Eva.

“(…). În urma unor complicaţii apărute în timpul naşterii, ce au condus la investigaţii mai amănunţite, s-a descoperit că boala a recidivat apărând metastaze la ficat şi plămâni. Medicii de la Spitalul Fundeni din Bucureşti nu mi-au oferit prea multe şanse, însă speranţa a venit de la clinica Wiener din Austria care a acceptat cazul. Pentru a ajunge la clinica din Viena, familia şi prietenii au făcut eforturi uriaşe pentru a strânge suma care să acopere spitalizarea în vederea efectuării investigaţiilor necesare şi administrării primei doze de tratament.

În acest moment, am început imunoterapie cu Keytruda şi Yervoy, în timp ce medicii continua să găsească cea mai bună soluţie pentru a-mi salva viaţa. Sper că tratamentul va încetini şi retrage celulele canceroase. În continuare, prietenii şi familia depun toate eforturile pentru a mă ajuta să mă întorc acasă sănătoasă, dar aceste tratamente trebuie administrate o dată la 3 săptămâni pe o perioadă de aproximativ 9 luni, respectiv 2 luni.

Valoarea unei singure doze de Keytruda se ridică la suma de 10.000 euro (aproximativ 128.000 euro pentru întreaga durată a tratamentului), iar pentru o doză de Yervoy preţul este 12.500 euro (37.500 euro pentru 3 doze), nefiind incluse costurile de spitalizare, o sumă imposibil de atins fără ajutor (165.500 euro). Vă cer ajutorul pentru a putea continua tratamentul şi a depăşi cel mai înalt obstacol al vieţii mele pentru a avea şansa de a fi fericită şi sănătoasă alături de familia mea. Eu sunt mai pozitivă că niciodată, însă acest aspect nu mai este de ajuns. Vă mulţumesc că mi-aţi citit povestea! Vă mulţumesc pentru ajutor!”, a mărturisit Laura pentru publicaţia demamici.ro.

Conturile în care se pot face donaţii pentru salvarea Laurei
ING Bank: Alexandru- Mihai Vechiu
RO93INGB0000999910633347 – RON
RO28INGB0000999910633353 – EUR
SWIFT: INGBROBU

UNICREDIT Bank: Vechiu Alexandru Mihai
RO95 BACX 0000 0017 5183 5000 – RON
RO41 BACX 0000 0017 5183 5002 – EUR
SWIFT: BACXROBUXXX

RAIFFEISEN Bank: Bogdan Boeru
RO42RZBR0000060021967421 RON

BCR: Vechiu Andrei Gabriel
RO52 RNCB 0857 1151 5894 0001
Adauga un comentariu