Eveniment-Social

Studenții de la Universitatea „Cuza” din Iași, implicați într-un studiu referitor la condițiile de viață în timpul pandemiei COVID-19

Publicat: 29 apr. 2020

Studenții de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași, implicați într-un studiu referitor la condițiile de viață în timpul pandemiei COVID-19. Este vorba despre cei aflați la licență și master.

„European Students Union (ESU) a lansat un chestioar referitor la condițiile de viață pentru studenții la programele de licență și master în contextul pandemiei COVID-19. Participarea la acest studiu este voluntară și anonimă și va ajuta ESU la formularea recomandărilor cu privire la modul în care studenții pot fi susținuți în situații de criză. Chestionarul are opt secțiuni, iar timpul de completare al acestuia este de aproximativ 15 minute”, au transmis oficialii UAIC.

Această inițiativă are un scop sociologic și științific care să aducă date relevante pentru modul în care această categorie de persoane au parcurs, derulând activitățile în contextul acestei pandemii, aceste săptămâni. Pentru cei interesați, chestionarul poate fi completat AICI: https://www.surveymonkey.com/r/KXDTC7L.

Comentarii
Adauga un comentariu