Eveniment-Social

Studenții de la Universitatea „Cuza”, implicați într-o licitație caritabilă

Publicat: 07 dec. 2019

Studenții de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, implicați într-o licitație caritabilă. Este vorba despre studenții din anul II de la Specializarea Informatică Economică a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA). Aceștia organizează, pe data de 11 decembrie, ora 18:00, în amfiteatrul B5 din corpul B al Universității, ediția a XII-a a licitației caritabile „Și mIE îmi pasă”.

În acest an, licitația îi are ca beneficiari pe copiii Centrului de Zi „Scufița Roșie” din comuna ieșeană Ciurea. Sunt invitați să se bucure de magia Sărbătorilor de Iarnă, alături de studenți, absolvenți, profesori și prietenii Specializării Informatică Economică.

„Vă așteptăm alături de noi la un eveniment pe care îl dorim energizant și emoționant, proiectat să aducă bucurie și speranță, culoare și iubire micuților săi destinatari. Onorăm prin inițiativa noastră memoria profesorului John Brava, plecat prea devreme dintre noi, ducând mai departe credința lui într-o lume mai bună. Biletele sunt disponibile pentru achiziție în sala B327-a (Server Rețea), parter FEAA și la deschiderea evenimentului, în fața Amfiteatrului B5”, au transmis organizatorii.loading...

Adauga un comentariu