BZI LIVE

LIVE VIDEO – Suferința Maicii Domnului atunci când Mântuitorul, Fiul ei, a murit pe cruce. Părintele Calistrat Chifan într-o nouă emisiune BZI LIVE – FOTO

Publicat: 01 sept. 2021

Joi, 02 septembrie 2021, de la ora 12:30, urmăritorii BZI LIVE au ocazia să-l revadă pe îndrăgitul părinte Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, într-o nouă emisiune. Părintele Calistrat va tâlcui suferința Maicii Domnului atunci când și-a văzut Fiul, Mântuitorul Iisus Hristos, pe cruce. Cu toate că înțelegea că aceasta este lucrarea lui Dumnezeu, Maica Domnului a fost cuprinsă de mâhnire. Suferința Fecioarei Maria a fost la fel ca cea pe care o simțim și noi, păcătoșii, la moartea unei ființe dragi? În emisiunea moderată de Roxana Caraiman, părintele va vorbi despre iubirea veșnică a Maicii Domnului pentru Fiul său.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu