Local

Supărat că nu mai poate juca la păcănele, un ieșean și-ar fi vărsat nervii pe administratorul magazinului! Printre amenințări, victima a primit și o sticlă de bere în față

Publicat: 01 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Supărat că nu mai poate juca la păcănele un ieșean și-ar fi vărsat nervii pe administratorul magazinului Printre amenințări victima a primit și o sticlă de bere în față
Un administrator de magazin a fost agresat de un individ

Scandal și bătaie într-un bar din Iași! Costinel Lucian Nechifor și-a vărsat nervii pe administratorul magazinului în incinta căruia se aflau un bar și un aparat de păcănele. Fiind rugat să părăsească societatea înainte să scoată banii de la aparate, ieșeanul s-a mâniat pe tânărul administrator, lovindu-l cu o sticlă de bere în față și amenințându-l cu moartea

Zilele trecute, un bărbat din Iași, Costinel Lucian Nechifor, a fost condamnat la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Acesta a fost rugat să plece din incinta barului unde juca la aparate și și-a vărsat nervii pe administratorul magazinului. Având o sticlă de bere în mâna cu care l-ar fi lovit pe tânăr, acesta i-a cauzat leziuni ce au necesitat 15-18 zile de îngrijiri medicale.

mai multe aparate de jocuri de noroc
Agresorul s-ar fi mâniat pe tânăr pentru că l-a dat afară din incinta societății

Și-a vărsat nervii pe administratorul magazinului

o persoana care deschide o sticla de bere
Agresorul l-ar fi lovit cu sticla de bere în față

Victima, în vârstă de 25 de ani, era administratorul magazinului „La Doi Pași”, din comuna Mogoșești-Siret, iar în incinta societății se aflau un bar și aparate de jocuri de noroc, aparținând altcuiva. În seara de 21 septembrie 2021 se terminase programul, iar Costinel Lucian Nechifor sorbea dintr-o sticlă de bere, concentrat la un aparat de păcănele în care abia băgase bani ca să joace. Dorind să închidă magazinul, administratorul i-a cerut ieșeanului să plece, însă acesta a protestat. După mai multe insistențe, s-a ridicat, a dat un pumn în aparat și s-a îndreptat, fiind nervos, spre victimă, adresându-i înjurături.

„Ajungând în dreptul victimei, inculpatul l-a lovit brusc, în zona frontală, cu mâna dreaptă în care avea o sticlă de bere, după care a ieşit din incinta magazinului. Victima a început să sângereze puternic, curgându-i sânge din nas, şi a ieşit în curtea locuinţei, lângă el venind imediat fratele său. Acesta din urmă l-a udat cu apă, i-a adus pungi de gheaţă din magazin, ajutându-l să se întindă în curte. Tatăl celor doi, care a văzut imaginile din interiorul magazinului, a ieşit şi el din casă spre cei doi fraţi. Acesta a auzit zgomote din stradă, motiv pentru care a deschis poarta de la curtea locuinţei şi l-a observat pe agresor cu sticla de bere în mână, certându-se cu alte persoane”, au relatat magistrații Judecătoriei Pașcani.

doi agenti de politie
Agresorul s-ar fi plâns și el polițiștilor, susținând că și el a fost, la rândul lui, bătut de victimă și de fratele său

Costinel Lucian Nechifor susține că a acționat la mânie

Judecatoria Pascani
Magistrații l-au condamnat pe ieșean la 8 luni de închisoare, cu suspendare

Victima a plecat acasă, însă, simțindu-se rău, s-a dus a doua zi la spital. Conform medicilor legiști, agresorul i-ar fi provocat tânărului leziuni ce au necesitat 15-18 zile de îngrijiri medicale. Inițial, procurorii voiau să îl trimită în judecată pentru infracțiunea de tentativă la omor, însă și-au schimbat decizia pe parcursul anchetei. Întrebat despre cele întâmplate, Costinel Lucian Nechifor a declarat că nu a intenționat niciodată să îi pună viața tânărului în pericol.

„Fiind audiat, inculpatul recunoaşte faptul că a agresat victima. Acesta declară că se afla în stare de ebrietate şi, fiind nemulţumit de faptul că persoana vătămată i-a scos aparatul din priză, nepermiţându-i să scoată banii pe care îi câştigase – 200 de lei, a început să-l înjure pe acesta şi l-a lovit în momentul în care se îndrepta spre uşa de la intrare. Inculpatul recunoaşte că l-a lovit, având sticla în mâna dreaptă, nimerindu-l în partea dreaptă a capului, arătând, totodată, că nu a intenţionat să-i provoace o leziune gravă, neurmărind, în niciun moment, să-i pună în pericol viaţa”, spun judecătorii.

Ieșeanul a recunoscut faptul că și-a vărsat nervii pe administratorul magazinului, agresându-l, astfel că magistrații au decis să îl condamne la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Comentarii
Adauga un comentariu