Prima pagină » Local » Surpriză extrem de neplăcută pentru mai multe ieșence care au mers la salonul de înfrumusețare! În loc să rămână fără păr, femeile au rămas fără poșete
Surpriză extrem de neplăcută pentru mai multe ieșence care au mers la salonul de înfrumusețare! În loc să rămână fără păr, femeile au rămas fără poșete

Surpriză extrem de neplăcută pentru mai multe ieșence care au mers la salonul de înfrumusețare! În loc să rămână fără păr, femeile au rămas fără poșete

29 iul. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un recidivist a fost pedepsit recent de judecătorii ieșeni, după mai multe jafuri comise în special în saloane de înfrumusețare. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Adrian Sebastian Ruja la 4 ani, 6 luni și 207 zile de pușcărie, pentru furt calificat

Surpriză foarte neplăcută pentru mai multe ieșence care au mers la saloane de înfrumusețare! În loc să rămână fără păr, femeile au rămas fără poșete! Asta, după ce un individ certat cu legea de mai mult timp a comis câteva jafuri. Acum, însă, a venit „nota de plată” pentru individ. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Adrian Sebastian Ruja la 4 ani, 6 luni și 207 zile de temniță, pentru furt calificat. Judecătorii au luat în calcul și pedepse anterioare primite de individ.

„Instanța admite acțiunile civile exercitate în cadrul procesului penal. Îl obligă pe inculpatul Adrian Sebastian Ruja la plata către partea civilă Mirela P. a sumei de 2.500 de lei, către partea civilă Corina B. a sumei de 3.500 de lei și către partea civilă Alina A. a sumei de 350 de lei, sume ce reprezintă contravaloarea daunelor materiale”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Adrian Sebastian Ruja, acuzat de anchetatorii ieșeni de comiterea mai multor jafuri

Acest proces al lui Adrian Sebastian Ruja (31 de ani) a început pe data de 3 august 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de furt calificat. Asta, după ce individul originar din Cluj a fost reținut de pe 10 iunie 2018.

„În ziua de 13 mai 2018, în jurul orei 12:05, inculpatul a pătruns în locuința de domiciliu a unei persoane vătămate din municipiul Iași, iar, de pe o masă, a sustras un laptop marca Assus, în valoare de 2.500 de lei. De asemenea, în ziua de 29 mai 2018, în jurul orei 15:30, inculpatul a pătruns în incinta salonului de înfrumusețare «Stiletto», din municipiul Iași, iar, dintr-un sertar al unui birou de la recepție, a sustras două portofele din piele ce conțineau suma de 1.100 de lei și documente personale, precum și un telefon mobil marca Iphone 7, bunuri în valoare totală de 3.500 de lei”, au afirmat procurorii ieșeni.

Oamenii legii au adăugat că individul nu s-a oprit aici, ci a mai luat în vizor un alt salon de înfrumusețare.

„În ziua de 2 iunie 2018, în jurul orei 18:05, inculpatul a pătruns în incinta salonului de înfrumusețare «Lady French», din municipiul Iași, iar, dintr-un cuier aflat în zona de recepție, a sustras un ghiozdan de culoare crem, în care se afla portofelul cu documente personale și suma de 350 de lei aparținându-i unei persoane vătămate”, au subliniat anchetatorii ieșeni.

Hoțul, prins de oamenii legii după imaginile de pe camerele de supraveghere

După ce au fost jefuite, femeile au mers la Poliție, unde au depus plângeri. Oamenii legii au analizat mai multe mijloace de probă, printre care și imagini de pe camere de supraveghere. Astfel, anchetatorii l-au identificat într-un final pe Adrian Sebastian Ruja. Individul a fost săltat și dus la audieri. În fața magistraților ieșeni, individul a recunoscut comiterea faptelor de care a fost acuzat. În plus, Adrian Sebastian Ruja a susținut că este de acord cu pretențiile formulate în cauză de victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *