Sport

Surpriză uriașă! Helmuth Duckadam anunță că a dat marea lovitură după FCSB. S-a alăturat deja noului proiect

Publicat: 04 iul. 2020
Helmuth Duckadam anunță că a dat marea lovitură după plecarea de la echipa de fotbal FCSB, patronată de Gigi Becali
Helmuth Duckadam are planuri mari, după ce s-a despărțit de FCSB

Fostul președinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, are planuri mari, după ce s-a despărțit de Gigi Becali. După 10 ani petrecuți la echipa pe care o consideră Steaua București, fostul portar a anunțat pe ce se va concentra, pentru a-și câștiga existența.

FCSB a pierdut și ultimul simbol care o lega de echipa tradițională a României când Helmuth Duckadam și-a prezentat demisia din funcția de președinte de imagine, după ce a simțit că rolul său la echipă a fost diminuat. În plus, reducerea salariului de către Gigi Becali a fost un alt motiv care a dus la despărțirea de actuala vicecampioană a României.

Helmuth Duckadam, despre business-ul de care se ocupă după FCSB

Portarul legendar al Stelei București a primit o ofertă importantă, la câteva zile de la despărțirea de FCSB. Helmuth Duckadam a acceptat să fie consilier pe probleme de dezvoltare a sportului, la invitația președintelui interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, care s-a și fotografiat cu legenda fotbalului românesc.
Totuși, la câteva zile de la acel moment, fostul președinte de imagine al FCSB s-a răzgândit, la presiunea jignirilor pe care le-a primit, așa cum a anunțat într-un mesaj pe pagina de Facebook.
Acum, Helmuth Duckadam a anunțat cu ce se va ocupa pe mai departe. Fostul angajat al lui Gigi Becali va încerca să-și dezvolte magazinul personal, cu ajutorul brand-ului pe care l-a construit de-a lungul anilor:

„O să merg cu ce știu eu să fac în continuare. Am un site de echipament sportiv, cu mănuși, cu tot ce înseamnă sport și o să mă concentrez să îmi valorific imaginea”, a declarat fostul președinte de imagine al FCSB, pentru Mediafax.

Helmuth Duckadam s-a decis ce va face în viitorul apropiat

Prin interemediul articolelor sporive pe care le comercializează, Helmuth Duckadam va încerca să-și rotunjească încasările, după cei 10 ani petrecuți la FCSB, alături de Gigi Becali:

„Am creat linia de echipament sportiv marca HDuckadam’86, prin care îmi doresc să fiu mai aproape de toți cei care doresc să se simtă confortabil și să aibă atitudine de învingător, mai aproape de toți cei cărora anul 1986 le stârnește amintiri de neuitat”, se arată pe site-ul care îi poartă numele portarului legendar.

Helmuth Duckadam a debutat în Divizia A la 17 decembrie 1978, apărând pentru UTA, în deplasare, la CS Târgoviște. După patru sezoane la UTA, a fost transferat la Steaua, unde s-a impus treptat ca titular. Are în palmares două titluri naționale și o Cupă a României, însă apogeul performanței a fost în 1986, când a apărat patru penaltyuri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni, Barcelona – Steaua.
În urmă cu câteva săptămâni, Helmuth Duckadam a susținut că nu se va mai implica la vreun club din România. La acel moment, inclusiv Gigi Becali a oferit o declarație în privința fostului său angajat de la FCSB.

Adauga un comentariu