Sport

Surprize în lotul echipei Universitatea Craiova pentru stagiul de pregătire! Fotbaliștii care nu mai fac parte din planurile lui Cristiano Bergodi

Publicat: 14 aug. 2020
Universitatea Craiova a plecat miercuri în Austria, unde va efectua stagiul de pregătire premergător noului sezon, iar din lotul deplasat lipsesc trei jucători aflați încă sub contract.
Universitatea Craiova a plecat în cantonament, dar Cristiano Bergodi are mai multe surprize

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova au plecat miercuri în Austria, unde vor efectua stagiul de pregătire premergător noului sezon, iar din lotul deplasat de Cristiano Bergodi lipsesc trei jucători aflați încă sub contract

Universitatea Craiova a plecat miercuri în Austria, unde va efectua stagiul de pregătire premergător noului sezon, iar din lotul deplasat de antrenorul Cristiano Bergodi lipsesc trei jucători aflați încă sub contract.
Alături de Florin Gardoș, plecat după expirarea contractului, și Gustavo, împrumutat la Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite, din echipa pe care staff-ul tehnic al Craiovei se va baza în cantonament lipsesc și Alexandru Mățel, Uros Cosic și Kamer Qaka.

Trei fotbaliști lipsesc din lotul deplasat de Universitatea Craiova în Austria

Alexandru Mățel și Uros Cosic au fost transferați de Craiova în luna septembrie a anului trecut, după instalarea lui Victor Pițurcă pe banca tehnică.
Dacă lăsarea lui Alexandru Mățel în afara lotului pentru cantonament nu este neapărat o surpriză, fundașul dreapta nefiind folosit în niciun minut de Cristiano Bergodi, absența lui Uros Cosic a fost neașteptată, stoperul sârb fiind integralist în ultimele patru etape.
Kamer Qaka, al treilea jucător care nu a făcut deplasarea în Austria, se află în aceeași situație ca Alexandru Mățel, fără minut jucat după ce echipa a fost preluată de Cristiano Bergodi.

Patru achiziții pentru Universitatea Craiova

Dacă Alexandru Mățel, Uros Cosic și Kamer Qaka au fost lăsați acasă, din lotul deplasat de Craiova pentru cantonamentul din Austria fac parte cele patru achiziții din această vară, Vladimir Screciu, Paul Papp, Marius Constantin și Alexandru Tudorie.

Lotul de jucători deplasat în Austria îi cuprinde pe:

portarii Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurențiu Popescu
fundașii Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Bălașa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Ionuț Mitran, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu
mijlocașii Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov
atacanții Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic și Alexandru Tudorie.
Universitatea a perfectat și două meciuri amicale, cu Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei, vineri 14 august (17:00 – ora României), și cu echipa austriacă WSG Swarovski Tirol, sâmbătă 15 august (18:00 – ora României).

Adauga un comentariu