Local

Suspectul din crima de la Mogoșești a recunoscut totul! Scandalul a izbucnit de la o bătaie cu biciul, pe care victima i-o aplica unei minore!

Publicat: 16 iun. 2020
Crima de la Mogoșești: suspectul principal a recunoscut totul, susținând că scandalul a izbucnit de la o bătaie cu biciul pe care victima i-o aplica unei minore
Crima de la Mogoșești: suspectul principal a recunoscut totul

Detalii cutremurătoare privind crima din Mogoșești, care a îngrozit Iașul! Suspectul a fost reținut și, la audieri, a recunoscut totul! Scandalul ar fi izbucnit de la o bătaie cu biciul pe care victima i-o aplica unei minore! Totul s-a petrecut în câteva fracțiuni de secundă

Anchetatorii au scos la iveală detalii cutremurătore privind crima comisă recent în comuna ieșeană Mogoșești! După câteva ore de căutări, oamenii legii l-au identificat pe suspect. Dus la audieri, individul a recunoscut totul.
Potrivit oamenilor legii, scandalul ar fi pornit de la o bătaie cu biciul pe care victima i-o aplica unei minore. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii vor formula o propunere de arestare preventivă pe numele acestuia.

Crima care a îngrozit Iașul: anchetatorii spun că scadalul a izbucnit de la o bătaie cu biciul pe care victima i-o aplica unei minore

Referitor la crima care a îngrozit Iașul weekendul trecut, anchetatorii au refăcut filmul incidentului. Procurorii ieșeni au constatat că, înainte de acesta, a avut loc un alt conflict între inculpat și victimă, un bărbat de 35 de ani.

„În urmă cu aproximativ zece zile, între inculpat și victimă a mai existat un conflict fizic”, a precizat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Pe de altă parte, incidentul care a dus la decesul victimei a avut loc în noaptea de 13 spre 14 iunie.

„În noaptea de 13 spre 14 iunie, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce victima îi aplica o lovitură cu un bici unei minore, inculpatul în vârstă de 18 ani a sărit pe la spatele victimei, a strâns-o de gât și i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele. Loviturile au fost date predominant la nivelul capului. Inculpatul a lovit victima și în timp ce era căzută la pământ. Astfel, inculpatul i-a cauzat victimei leziuni incompatibile cu viața. Aceasta a suferit un hematom subdural masiv, hemoragie subarahnoidiană, contuzie cerebrală și leziuni ale căilor respiratorii superioare, cu fractură de hioid (os din zona gâtului)”, a adăugat Mihaela Apostol.

Suspectul crimei era după gardul locuinței când a izbucnit scandalul din comuna Mogoșești

Procurorii ieșeni au adăugat că, înainte de începerea conflictului, inculpatul în vârstă de 18 ani se afla pe uliță.

„Inculpatul era după gardul locuinței concubinei victimei. Din primele infomații reiese că, în acel moment, victima o bătea cu biciul pe fiica minoră a concubinei sale”, au subliniat anchetatorii.

În urma incidentului, un vecin a sunat la numărul unic pentru situații de urgență 112. La fața locului au ajuns un echipaj medical și unul de Poliție. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 35 de ani, decât să declare decesul. La rândul lor, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, au demarat cercetările.
După câteva ore, oamenii legii l-au identificat pe suspectul în vârstă de 18 ani și l-au dus la audieri. În fața procurorilor, tânărul în vârstă de 18 ani a recunoscut comiterea faptelor. Astfel, anchetatorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului din satul Mânjești, comuna Mogoșești.
Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Tribunalului Județean să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu suspectul de 18 ani în ce privește crima care a îngrozit Iașul.

Comentarii
  • Acea femeie este amanta victimei,iar minora esta fica ei.Nu era prima dată când victima agresat minora.Toate acele lovituri nu au fost aplicate de acest băiat.

Adauga un comentariu