Eveniment-Social

Susținere pentru toți studenții Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași

Publicat: 18 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Susținere pentru toți studenții Universității Naționale de Arte George Enescu din Iași

Susținere pentru toți studenții Universității Naționale de Arte „George Enescu” – UNAGE din Iași. Biblioteca instituției oferă acces gratuit temporar, până pe 31 mai 2020, la baze de date bibliografice și full-text virtuale

Universitatea Națională de Arte „George Enescu” (UNAGE) din Iași vine în sprijinul studenților, în acestă perioadă grea! Astfel, Biblioteca UNAGE oferă acces gratuit temporar, până pe 31 mai 2020, la baze de date bibliografice și full-text. Este vorba despre RILM Music Encyclopedias – platformă bibliografică ce conține 57 de enciclopedii muzicale – https://rme.rilm.org/. Este vorba și despre Die Music in Geschichte und Gegenwart – enciclopedie generală a muzicii, ce conține articole scurte în domeniul muzical, dar și în domeniile conexe ca filosofia, literatura și arte vizuale https://www.mgg-online.com. Totul este completat de: RIPM Retrospective Index with Full Text and North American and European Music Periodicals (Preservation Series) – o bază de date full-text a tuturor revistelor muzicale nord-americane https://www.ripmfulltext.org/Ripm/Login.aspx și RIPM Jazz Periodicals – o platformă full-text a tuturor revistelor cu specific jazz -https://jazz.ripmfulltext.org/ripmjazz/search.php.

„Accesul mobil la toate platformele de cercetare se realizează după stabilirea cerințelor de setare a proxy server pe calculatoarele personale. Pentru ajutor, contactați bibliotecarii prin mesaj, telefonic, mail sau profesorii îndrumători”, au transmis reprezentanții Universității de Arte.

Adauga un comentariu