Economic Local

Symmetrica SRL vrea să furnizeze la Iași pavele de 100.000 euro! Mai multe zone din oraș vor fi regenerate. Contractul a fost semnat

Publicat: 09 iul. 2020
Symmetrica SRL vrea să furnizeze la Iași pavele de 100.000 euro pentru amenajarea aleilor din oraș
Symmetrica SRL vrea să furnizeze la Iași pavele de 100.000 euro

Symmetrica SRL vrea să furnizeze la Iași pavele de 100.000 euro. Deocamdată a fost semnată doar o parte din acordul-cadru. Servicii Publice Iași (SPI) SA are nevoie de materiale pentru amenajarea aleilor. Firma suceveană are alt contract cu Primăria Iași, de aproape 4 milioane euro

Symmetrica SRL vrea să furnizeze la Iași pavele de 100.000 euro. Recent, Servicii Publice Iași (SPI) SA a finalizat licitația pentru achiziția de borduri și pavele. Cu firma din Suceava a fost semnat un contract subsecvent de 123.900 lei, fără TVA. Suma de 100.000 euro va fi cheltuită pe parcursul mai multor etape. Necesarul este de maximum 11.000 metri liniari de borduri și 11.000 metri pătrați de pavele. Bordura trebuie să aibă lungimea de 500 mm, lățime de 100 mm și grosime de 150 mm, cu o greutate de 16 kilograme. Lungimea unei pavele trebuie să fie de 210 mm, lățime de 140 mm, grosime de 40 mm, cu o greutate de 2,5 kilograme. Symmetrica SRL, din Suceava, este deținută de Florin și Florentina Stanciu.

Symmetrica SRL vrea să furnizeze la Iași pavele pentru amenajarea aleilor din mai multe cartiere din oraș

SPI va folosi materialele de construcții pentru amenajarea aleilor din cartierele Dacia, Țuțora și Copou.

„Produsele se vor livra, obligatoriu, la dimensiunile menționate în prezentul caiet de sarcini. Produsele (bordurile și pavelele din beton vibropresat) trebuie să fie compacte, uniforme, să nu prezinte urme de crăpături sau fisuri. Livrările se vor face eșalonat, în funcție de comenzile emise de beneficiar, pe toată perioada de derulare a contractului, de luni până vineri, respectând orarul: 8:00 – 15:00. Termenul de livrare a produselor la destinația finală este de maximum 2 zile lucrătoare de la transmiterea comenzii de către achizitor. Dacă la recepție se constată eventualele deficiențe cantitative și/sau calitative, acestea se vor rezolva de către furnizor în maximum 3 zile de la constatare, termen cu care se decalează și efectuarea plății”, au detaliat reprezentanții SPI.

Firma din Suceava a prins un contract important la Primăria Iași, în valoare de aproape 4 milioane euro

Symmetrica SRL nu este la primul contract cu municipalitatea. Recent, firma suceveană a încheiat un contract cu Primăria Iași în valoare de 3,8 milioane de euro. Societatea trebuie să monteze pavele în mai multe cartiere din oraș: Alexandru cel Bun, Dacia, Canta, Gară, Păcureț, Păcurari, Crucea Roșie, Copou, Sărărie, Nicolina, Frumoasa, Tătărași, Moara de Vânt, Aviației, Zona Centrală, Cantemir, Socola, Bularga, Zona Industrială, Mircea cel Bătrân, Galata, Valea Adâncă, Bucium, Primăverii și Tudor Vladimirescu. Lungimea trotuarelor este de 150.000 metri liniari, adică 150 kilometri. Investiția presupune și aducerea la cotă a unui număr de 369 hidranți, 2.474 cutii gaz, 3.930 cămine de apă și canalizare. Vor fi executate lucrări de înlocuire a unui număr de 241 cămine de apă și canalizare. Durata de execuție este de doi ani.

Comentarii
Adauga un comentariu