National

Tânărul care a devenit viral cu replica „Uite, stăm!” a decedat în închisoare. Care este motivul halucinant – VIDEO

Publicat: 15 sept. 2020
Alexandru, tânărul care a devenit viral cu replica „Uite, stăm!”, a decedat în închisoarea Giurgiu
Alexandru, tânărul care a devenit viral cu replica „Uite, stăm!”

Alexandru, tânărul care a devenit viral peste noapte cu replica „Uite, stăm”, a decedat! Tânărul se afla în închisoare. Doi deținuți de la Penitenciarul Giurgiu au fost găsiți morți în celulă, ieri dimineață. Unul dintre ei era Alexandru.

Conform informațiilor, nu au fost descoperite urme de violență pe trupurile lor. În ciuda manevrelor de resuscitare, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25, luni, 15 septembrie 2020. Cei doi deținuți, unul în vârstă de 41 de ani, din București, și Alexandru, în vârstă de 32 de ani, din Clejani, erau colegi de celulă.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu au deschis dosare penale pentru moarte suspectă, însă există informații conform cărora cei doi ar fi fost otrăviți.

Alexandru a devenit viral după ce a participat la o emisiune.

Doi deținuți au fost găsiți fără suflare în propria celulă

Luni, 14 septembrie 2020, s-a produs o situație ciudată la Penitenciarul Giurgiu! Doi deținuți au fost găsiți fără suflare în propria celulă, în această dimineață. Conform primelor informații, nu s-au găsit semne de violență asupra cadavrelor.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi deţinuţi au fost găsite în pat. Aceştia nu prezentau semne vitale şi se pare că aveau afecțiuni medicale, fiind sub tratament.

Conducerea Penitenciarului Giurgiu a transmis presei următorul mesaj: „Vă informăm că, astăzi, 14.09.2020, în jurul orei 07:00, cu ocazia efectuării apelului de dimineaţă, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat că două persoane private de libertate, cazate în aceeaşi cameră de deţinere, nu prezintă semne vitale.

De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25.

Precizăm că acestea se aflau în evidenţă cabinetului medical at unităţii cu serie de afecţiuni pentru care se administra tratament. În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost notificat Parchetului de pe lângă judecătoria Giurgiu, în prezent, organele judiciare desfaurand verificări Ia faţa locului.

De asemenea s-a procedat Ia informarea familiei deţinuţilor, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate şi a Poliţiei Municipiului Giurgiu.

Cauzele şi împrejurările producerii celor două decese vor fi, de asemenea, stabilite de organele abilitate, sprijinite de administraţia locului de deţinere”.

Un cioban a vrut să se spânzure în Penitenciarul Iaşi când a aflat ce pedeapsă a primit pentru că şi-a omorât fratele

Un cioban a vrut să se spânzure în Penitenciarul Iaşi după ce a aflat ce pedeapsă a primit pentru că şi-a omorât fratele. Dimineaţă grea în Penitenciarul Iaşi după ce un puscariat a încercat să se sinucidă.

Conform informaţiilor deţinute de BZI.RO, se pare că ciobanul a încercat să îşi curme viaţa după ce a aflat că va trebui să stea 20 de ani în puşcărie pentru o oribilă crimă. Puşcăriaşul s-a folosit, în gestul său de o pereche de şireturi. Acesta s-a dus în baie unde a încercat să se spânzure. Totuşi, şireturile nu au susţinut greutatea corporală a lui Iulian Belceanu, în vârstă de 47 de ani şi s-au rupt. A fost găsit în baie de colegii de celulă. La faţa locului au intervenit medicii SMURD care l-au transportat de urgenţă la spital.

Iulian Belceanu şi-a ucis fratele în acest an

În acest an, Iulian Belceanu şi-a ucis fratele. Judecătorii l-au condamnat pe Iulian Belceanu la 20 de ani de închisoare după ce, în februarie 2020 şi-a ucis fratele cu o lovitură de cuţit. Conform relatărilor de la acea vreme, ciobanul l-a chemat pe fratele său la o băută. Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict pornit din motive financiare, bărbatul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele în vârstă de 51 de ani. Evenimentul a avut loc pe data de 19 februarie 2020 în jurul orei 17.

Magistraţii l-au condamant pentru omor calificat şi i-au confiscat şi cuţitul cu care a comis crima.

Adauga un comentariu