Local

Tânărul care a murit în accidentul de motocicletă de la Mirosloveşti a fost sau nu jefuit?

Publicat: 03 iul. 2020
Simion Zafiu, campionul Danemarcei la karate, a intrat cu motocicleta într-o basculantă și a murit pe loc în accident
Tânărul care a murit în accidentul de motocicletă de la Mirosloveşti a fost sau nu jefuit?

Tânărul care a murit în accidentul de motocicletă de la Mirosloveşti a fost sau nu jefuit? Poliţia ieşeană a precizat că în momentul în care s-a făcut cercetarea la faţa locului, după producerea accidentului, poliţiştii criminalişti au fotografiat toate bunurile tânărului, însă nu au fost găsite bunurile pe care familia tânărului le-a semnalat ca fiind dispărut. În aceste momente se fac verificări. Asupra tânărului, autorităţile au găsit 407 lei , telefonul şi o geantă.

Tânărul care a murit în accidentul de motocicleta de la Mirosloveşti a fost sau nu jefuit?

Motociclistul din localitatea Mirosloveşti a decedat într-un accident rutier de motocicletă. Familia tânărului susţine că a fost jefuit de bani, ceasul de la mână, acte și un lănţişor de aur.

Simion Zafiu, tânărul motociclist din localitatea Mirosloveşti a fost ucis pe loc într-un accident. Familia acestuia susţine că atunci i-au dispărut tot atunci actele, ceasul de la mână, borseta cu bani și un lănțișor de aur de la gât. De la locul accidentului până la Morgă, acesta este traseul unde au dispărut bunurile motociclistului decedat.

Se fac cercetări

Deocamdată, polițiștii nu au reușit nici să dea de urma banilor și a bunurilor care au aparținut tânărului motociclist. Părinții au fost cei care au reclamat dispariția banilor și a celorlalte bunuri aflate asupra fiului lor.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână pe Drumul European E 85 în localitatea Mirosloveşti. Din primele cercetări efectuate de polițiștii se pare că tânărul motociclist, Simion Zafiu, s-ar fi angajat într-o depăşire regulamentară, moment în care a fost acroşat de un şoferul unui autocamion care nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers către stânga, spre o balastieră din localitate.

Impactul a fost atât de violent încât motociclistul a murit pe loc.La faţa locului au intevenit Poliţia Rutieră şi specialiştii criminalişti. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Simion Zafiu era un sportiv cunoscut în Suceava și era îndrăgostit de motoarele pe două roți

Pentru Simion Zafiu nu s-a mai putut face nimic din păcate. Tânărul în vârstă de 33 de ani a murit lăsând în urmă o întreagă comunitate îndurerată. Era un sportiv talentat și un iubitor al motocicletelor. De-a lungul timpului, tânărul s-a implicat în multe campanii și a reușit să strângă la Suceava sute de motocicliști. Acum, prietenii tânărului se vor aduna la Suceava să-și ia rămas bun. Ieri, trupul neînsuflețit a fost preluat de la Miroslovești și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

„Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

În urmă cu câțiva ani, Simion Zafiu devenea campion al Danemarcei la Karate

Simion Zafiu devenit campion al regiunii Copenhaga la începutul lunii martie a anului 2014, iar câteva săptămâni mai târziu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a Campionatului Național al Danemarcei la karate Goju-Ryu. Rezultatul a fost cu atât mai remarcabil cu cât a fost obținut după numai câteva luni de antrenament la acest stil al artelor marțiale. Presa din Suceava scria în anul 2014 despre performanțele lui Simion. Simion Zafiu a intrat în lumea artelor marțiale în 2012, când s-a înscris la Clubul He Pai din Suceava, sub îndrumarea instructorului Ovidiu Zegrea. În vara aceluiași an a plecat în Danemarca la studii și a încercat să continue antrenamentele, numai că în Copenhaga nu a găsit niciun club unde să fie practicat stilul qwan ki do.

Comentarii
Adauga un comentariu