Cancan

Tatăl handbalistului Marian Cozma, la un pas să facă gestul extrem. Cine îl mai ține în viață

Publicat: 06 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl handbalistului Marian Cozma la un pas să facă gestul extrem. Cine îl mai ține în viață
Petre Cozma a fost la un pas sa isi ia viata

Petre Cozma, tatăl marelui handbalist Marian Cozma, ucis în Ungaria în 2009, trece prin momente cumplite. Dorul de fiu îl distruge și ia în calcul să-și pună capăt zilelor. Gest extrem pe care se gândește să-l facă zilnic.

Din 2009 şi până acum, Petre Cozma nu şi-a mai găsit liniştea şi nici nu îşi poate potoli dorul de fiul său, Marian, ucis cu sânge rece de mai mulţi indivizi într-un club din Veszprem, Ungaria. Fiind cuprins de neputinţă în faţa justiţiei, dar şi obosit de lupta continuă, nea Petre și-a strigat durerea.

Tatăl handbalistului Marian Cozma, la un pas să facă gestul extrem

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi luat în calcul, zilele trecute, să se sinucidă! Omul este cu moralul la pământ, scrie cancan.ro.

“Suflețelul meu, mă gândesc de 14 ani să mă sinucid! Vin din nou sărbătorile și Marian nu este cu mine la masă. Mi-e tare greu!”, ne-a declarat Petre Cozma.

Nu va recurge, însă, la gestul suprem. Cine îl ține în viață? Tatăl marelui handbalist are cuvântul. “Am trei nepoței, ei mă mai țin pe lumea asta. Andrei face handbal și este leit Marian. Va ajunge mare. Pentru ei mai trăiesc”, ne-a mai spus, cu durere în suflet, Petre Cozma.

Petre Cozma s-a “refugiat” într-o sală de sport

După ce și-a pierdut fiul, Petre Cozma s-a “refugiat” într-o sală de sport din cartierul Colentina. Acolo unde a inițiat micii handbaliști către o carieră de succes. Din păcate nu mai poate ajunge pe teren. Problemele de sănătate l-au răpus.

“Mă doare sufletul pentru că nu mai pot ajunge la sală. Nu mai pot merge! Sunt cu cârjele după mine tot timpul”, ne-a mai mărturisit tatăl marelui handbalist Marian Cozma.

Marian Cozma a murit pe 8 februarie 2009, după ce a fost înjunghiat de mai mulţi indivizi maghiari într-un club din Veszprem. Cei trei criminali, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo şi Sztojka Ivan, dar şi trei complici, iubita lui Raffael, Bihari Csaba si Pal Gabor, au fost condamnaţi, însă acum unii sunt liberi, iar alţii au scăpat de detenţia pe viaţă.

Tatăl lui ”Păsărilă”, Petre Cozma, recunoaște că nu are cum să scape de tristețea din inima sa, însă micile gesturi de comemorare îi dau putere să meargă mai departe.

”Lumea începe să uite tragedia mea. Dar timpul nu-mi oblojește și mie rănile. Mă uit la mingea și la tricoul primite de la Veszprem, semnate de toți jucătorii lor din echipa de azi, și plâng pentru că nu mai am lacrimi.

Nici nu m-aș fi dus la meciul din Liga Campionilor, că mă apucau gândurile negre, dar Dinamo are o echipă excelentă anul ăsta și merită s-o vezi.

Durerea nu-mi va trece vreodată, dar asemenea gesturi mici – un tricou, o minge – îmi aduc o rază de bucurie”, a declarat Petre Cozma, tatăl fostului handbalist, conform libertatea.ro.

Adauga un comentariu