Cancan ultimă oră

Tatăl lui Emi Pian refuză să creadă că fiul său a murit

Publicat: 16 aug. 2020

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, era așteptat să ia parte la funeraliile de ieri, însă nu a mai fost prezent. Iată cum se simte acum interlopul. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Pian Senior nu ar avea o stare deloc bună în acest moment. Conform surselor noastre, la auzul veștii că fiul său a murit, Duduianu a făcut infarct și doar intervenția promptă a medicilor l-a salvat. Bărbatul a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Zilele trecute, George Pian mărturisea că bunicul său nu se simte bine, dar că își va conduce fiul pe ultimul drum. Familia Duduianu a mers la penitenciar cu toate actele necesare și a solicitat o permisie umanitară pentru Pian Senior. Totuși, cei de la ANP le-au respins solicitarea, scrie Gândul.

Pian Senior a suferit un șoc

Mai mult decât atât, sursele citate susțin delegația condusă de Vasile Duduianu, zis Grațian, ar fi fost amenințată că, dacă nu părăsește urgent și în liniște curtea închisorii, vor fi chemate trupele de mascați, să-i pună pe fugă.

Dacă oficialii au invocat pandemia de COVID-19 pentru a nu oferi permisie pentru Duduianu, adevăratul motiv pentru care Pian senior nu a fost lăsat să plece ar fi un articol de lege care spune că, dacă persoana care solicită permisia este „un membru marcant al lumii intrelope și reprezintă pericol pentru siguranța penitenciarului”, rămâne la latitudinea conducerii dacă i se aprobă sau nu permisia umanitară.

Conform unor surse din penitenciar, Nicolae Duduianu stă, deocamdată, într-o cameră fără televizor. Bărbatul a suferit un șoc și refuză să accepte că fiul său a murit, fiind convins că nu ar fi putut păți una ca asta.

Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian. Avocata interlopului a făcut dezvăluiri inedite

Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian. Avocata familiei Pian, Violeta Podolianu, îi acuză pe anchetatori că au comis abuzuri. Ea consideră că perchezițiile făcute de oamenii legii nu au nicio legătură cu crima. De fapt, procurorii ar căuta probe și dovezi pentru alte cazuri în care membrii clanului Duduianu erau cercetați.

Avocata familiei a făcut declarații inedite despre cercetările întreprinse de procurori. Moartea lui Emi Pian a stârnit vâlvă în rândul autorităților. Polițiștii au decis să facă controale imediat după înmormântarea interlopului. Anchetatorii au transmis că astfel vor găsi mai multe probe în cazul crimei din Giulești. Acum clanul Duduianu se confruntă cu acuzații extrem de grave.

Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian

Procurorii au obținut un mandat de percheziție a casei fostului lider interlop pentru a găsi noi dovezi în soluționarea cazului de crimă. Ei sperau să găsească alte piste pentru a-și putea da seama cum a avut loc crima. Însă avocata familiei Pian, Violeta Podolianu, susține că procurorii abuzează de poziția pe care o au. Aceștia au controlat casa lui Emi Pian în scopuri total diferite față de cele declarate oficial.

„Este nedrept ceea ce se petrece în casa victimei”, a declarat avocata clanului Duduianu.

Femeia a menționat că nu au găsit hainele lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, din seara crimei. Cu toate acestea, procurorii au descoperit un cuțit pe care l-au ridicat. Conform Violetei Podolianu, orice om are așa ceva în gospodăria sa.

Avocata acuză anchetatorii de inegalitate

Avocata familiei Duduianu acuză autoritățile de inegalități față de familia pe care o reprezintă în instanță. Și aceasta în special după ce liderul acesteia a fost omorât. Aceasta insistă că Pian nu era un om agresiv și nu a deranjat pe nimeni niciodată.

„Cu toate acestea, dacă procurorii au demarat această acțiune, trebuie să se supună controalelor”, afirmă Violeta Podolianu.

 

Comentarii
Adauga un comentariu