Cultural

Tavi Clonda a avut parte de un accident. Gabriela Cristea a sărit imediat în ajutorul său

Publicat: 11 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tavi Clonda a avut parte de un accident. Gabriela Cristea a sărit imediat în ajutorul său
Se pare că Tavi Clonda a jucat fotbal, dar din păcate a avut parte și de un incident nefericit

Tavi Clonda a fost implicat într-un accident minor, dar Gabriela Cristea a intervenit imediat pentru a-l ajuta. Fanii celor doi și-au exprimat îngrijorarea și le-au trimis numeroase mesaje de încurajare. Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură de o relație frumoasă, afirmând că sunt împliniți atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Cei doi sunt mereu împreună, fie că sunt momente frumoase sau mai puțin plăcute. Așa s-a întâmplat și recent, când Tavi Clonda a avut un accident. Este clar că partenera lui de viață a fost alături de el imediat, oferindu-i tot sprijinul și atenția necesară.

Tavi Clonda a avut parte de un accident

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte sinceri și deschiși cu fanii lor, menținând o legătură constantă prin intermediul rețelelor de socializare. Cei doi nu ezită să discute public chiar și despre problemele din viața lor. Recent, aceștia au avut un moment de sinceritate când Gabriela Cristea a dezvăluit că a sărit în ajutorul soțului ei după ce acesta s-a accidentat.

Se pare că Tavi Clonda a jucat fotbal, dar din păcate a avut parte și de un incident nefericit. Acesta s-a accidentat la picior, astfel că acum trebuie să facă o pauză și să se recupereze. În timpul acesta, Gabriela Cristea a încercat să îl sprijine, i-a dat un antiinflamator și a făcut câteva glume pentru a-l face să se simtă mai bine.

„Gabriela Cristea: Știți cât de grijuliu este soțul meu cu mine și întotdeauna se preocupă să fiu bine, să nu am niciun fel de problemă. Ia uitați-vă ce face acum. Are vulpea rană pentru că ieri a fost la fotbal și a pățit o nefăcută.

Așa că acum are nevoie de ceva antinflamator să îl ung la picioruș. Ce să fac, când el mă ajută pe mine în fiecare zi, dacă la mine se întâmplă la nu știu câtă vreme, mă preocup.

Ia ziceți, domnul Clonda, ce ați pățit? Te doare piciorușul?

Tavi Clonda: Am fost la fotbal și m-am accidentat puțin. Am dat cu piciorul într-un picior.(…) S-a umflat un pic.” , a fost o parte din discuția pe care au purtat-o prezentatoarea TV  și partenerul ei.

Comentariile internauților nu au încetat să apară

Chiar dacă au existat și persoane răutăcioase, majoritatea i-au transmis mesaje de încurajare lui Tavi Clonda și i-au urat vindecare rapidă și multă sănătate. Unii chiar au spus că este vorba doar de o accidentare ușoară și au apreciat grija pe care Gabriela Cristea i-o arată soțului ei.

„Nu mai vorbiți aiurea că nu-i frumos. Tavi chiar s-a accidentat, dar nu-i nimic grav că o are pe Gabriela care are grijă de el. Doamne ajută, să te faci bine!”, „Dar parcă e ceva umflat piciorul. Să sperăm că nu e grav! Sănătate, copilași”, au scris urmăritorii lor în secțiunea de comentarii.

Adauga un comentariu