Cancan

Tavi Clonda, reacție dură la adresa celor care îi jignesc familia. „Totul are o limită în viața asta”

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tavi Clonda reacție dură la adresa celor care îi jignesc familia. Totul are o limită în viața asta
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile și energiile negative din mediul online

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a avut o reacție dură la adresa celor care îi jignesc familia, fiind decis să ia măsuri drastice. Artistul și prezentatoarea TV sunt foarte activi pe rețelele de socializare și au adunat o mare comunitate online. Totuși, potrivit lui Tavi Clonda, în ultima vreme soția acestuia se confruntă cu din ce în ce mai multe atacuri.

Tavi Clonda și soția lui, Gabriela Cristea, sunt foarte activi pe pagina de Facebook, acolo unde postează zilnic imagini și filmulețe cu familia lor și cu activitățile lor. Astfel, au adunat în mediul online o comunitate numeroasă de persoane. Deși majoritatea îi apreciază pentru ceea ce face, există și cârcotași care îi critică la orice pas. Mai mult decât atât, îi și jignesc de fiecare dată când au ocazia.

Tavi Clonda, reacție dură la adresa celor care îi jignesc familia

Artistul s-a săturat de jignirile și energiile negative din mediul online și a luat o decizie drastică cu privire la comunitatea sa din mediul online. Mai exact, soțul Gabrielei Cristea este hotărât să îi blocheze pe toți cei care îl jignesc pe el sau pe soția sa. Același lucru are de gând să-l facă și în cazul reacțiilor negative la adresa fiicelor sale.

„Totul are o limită în viața asta. M-am săturat! Eu citesc comentariile voastre zi de zi, oră de oră poate și nu vreau să vă mai permit să îmi jigniți familia, să mă jigniți pe mine. Noi ne-am pus viața pe tavă, practic vă dăm acces în viața noastră. Majoritatea dintre voi se bucură și asta ne bucură și pe noi, dar sunt și oameni care își varsă amarul aici, jignesc și de astăzi lucrul acesta nu se va mai întâmpla pentru că n-o să mai permit.

Celor care au tendința de a jigni și a arunca cu noroi în niște oameni pe care nu îi cunosc, dar de fapt ei când vorbesc urât și jignesc, jignesc de fapt persoanele din viața lor cărora le-au făcut rău. I-au jignit pe ei, ei așa au fost crescuți sau acum au probleme. Ei nu își dau seama, dar când jignesc pe cineva, când își varsă amarul pe Facebook, în munca oamenilor, dau cu noroi, ei vorbesc cu persoanele care i-au rănit”, și-a spus oful Tavi Clonda, pe contul de socializare.

„Nu am nevoie de energiile voastre negative”

În continuare, Tavi Clonda le-a recomandat celor care au probleme să încerce să și le rezolve în altă parte și să nu își verse frustrările pe alții care au reușit în viață.

„Își varsă amarul aici, ceea ce nu este ok. Rezolvați-vă problemele în altă parte. Toată lumea are probleme, și eu am probleme, nu e de vină nimeni pentru ele. Noi putem să le rezolvăm, nu altcineva și nu o să le rezolvăm cu energie negativă și aruncând cu noroi. Eu nu am nevoie de energiile voastre negative. Dacă jigniți și aruncați cu noroi, veți fi blocați.

Comentați frumos, fiți cu inima curată și așa o să vă meargă și vouă bine. Ăsta este unul dintre secrete. Iubiți oamenii. Părerile voastre contează, eu am nevoie de ele, dar nu și jignirile. Poți să îmi spui frumos, dar nu să mă jignești. Celor care aruncă cu noroi, veți fi blocați”, a mai spus Tavi Clonda.

Adauga un comentariu