Cancan ultimă oră

Te ajută să slăbești rapid, fără prea mult efort – Salată cu varză, morcov și țelină

Publicat: 11 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Te ajută să slăbești rapid fără prea mult efort  Salată cu varză morcov și țelină

Salata este prima şi cea mai sănătoasă opţiune pentru o dietă alimentară. Mai mult, salata a devenit o specialitate a casei în rândul familiior care gătesc şi se hrănesc sănătos. Următoarea salata este, cu siguranţă, una nu doar sănătoasă, ci și foarte gustoasă. Consumând-o, mai ales dimineaţa, dar reţeta noastră este mai complexă, ai uriaşe şi nesperate beneficii. Ai nevoie de varză crudă, ţelina crudă şi morcov crud în cantităţi egale.

Se amesteca legumele, tăiate foarte mărunt sau date pe razătoarea fină, cu suc de lămâie şi puţin ulei de măsline. Adăugaţi apoi şi câteva măsline, 1-2 linguri de porumb fiert, pătrunjel sau mărar tocate fin. Salata se consuma obligatoriu dimineaţa.

Există însă și o dietă completă… La micul dejun consuma o felie de pâine prăjită şi un ou sau o banană şi un pahar de suc de grapefruit. La prânz, o farfurie de salată (300 g). Ca gustare poţi consuma un măr, iar la cină,o farfurie de salată (300 g).

Timp de 3 săptămâni, consuma înainte de mesele principale câte 100-150 g de salată. Poţi mânca orice, fără probleme, însă trebuie să reduci porţiile şi să eviţi alimentele nesănătoase.

Vei slăbi, în cele trei săptămâni, până la la 5 kilograme. De asemenea, este foarte important să te hidratezi suficient. Poate că e complicat să urmezi întocmai dieta, dar nu uita să consumi aceasta salată în zori.

Varză: Ajuta la detoxifierea organismului / Îmbunătăţeşte sănătatea gastrointestinală / Indicat în tratarea ulcerului peptic.

Țelină: Reduce presiunea arterial / Scade colesterolul negativ / Adjuvant în afecţiunile articulare / Afrodisiac recunoscut de lumea medicală.

Morcovul: Îmbunătățește vederea / Previne cancerul / Efect anti-imbatranire.

Adauga un comentariu