Titlurile zilei

Țeapă cu dezvoltatorii imobiliari din Iași! Ce a pățit o femeie la Atrium Garden, când s-a răzgândit să mai cumpere apartamentul – FOTO

Publicat: 16 nov. 2019

O ieșeancă nehotărâtă a rămas fără 1.000 de euro după ce a nu a mai vrut să cumpere un apartament în Valea Lupului. Proiectul este dezvoltat de un medic italian și patronul agenției imobiliare Fidelia Casa. Așteaptă ca banii să fie returnați de aproape o lună. Dezvoltatorii sunt de altă părere

O ieșeacă a trecut printr-o situație neplăcută, după ce a vrut să cumpere un apartament în ansamblul rezidențial Atrium Garden, din Valea Lupului. Alina P. a luat legătura cu reprezentanții dezvoltatorului la începutul lunii septembrie. Primul pas a fost acela de a achita un avans de 1.000 de euro. În termen de două săptămâni urma să fie semnat contractul de vânzare-cumpărare. Între timp, clienta a cerut contractul pentru a-l analiza împreună cu un avocat. După parcurgerea contractului, Alina P. nu a mai vrut să cumpere apartamentul, nemulțumită de clauzele impuse. A transmis dezvoltatorului concluziile și a cerut restituirea avansului. Comunicarea a avut loc la finalul lunii octombrie. Nici până acum suma nu a fost restituită. Contactată telefonic, Alina P. nu a oferit detalii despre încurcătura în care a intrat.

„Până nu se rezolvă această problemă, nu ofer detalii”, a spus Alina P., în cursul acestei săptămâni.

Cine sunt dezvoltatorii

Atrium Garden, de pe strada Garoafei, este un ansamblu construit prin intermediul societății Botticelli SRL. Firma estre controlată de către medicul italian Claudio Botticeli și Cristian Diaconu, patronul agenției imobiliare Fidelia Casa. Botticelli SRL a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2 milioane lei, profit de 663.446 lei, datorii de 10,5 milioane lei, cu un număr de 2 angajați.

„Ne-am imaginat de la bun început un ansamblu care să includă apartamente spațioase, luminoase și cu deschidere către terase, compartimentate inteligent, utilate și finisate în mod profesionist și decorate cu bun gust. Am proiectat un ansamblu de blocuri noi, dispuse în trepte – pentru a păstra deschiderea și priveliștea panoramică -, care să fie amenajate cu eleganță, în interior și la exterior, și să dispună de spații de parcare numeroase”, este mesajul cu care sunt întâmpinați potențialii clienți de la Atrium Garden.

Cristian Diaconu: „Îi vom da banii înapoi”

Contactat telefonic, Cristian Diaconu a precizat că suma de 1.000 de euro a fost încasată pentru rezervarea apartamentului.

„Domnișoara respectivă și-a personalizat apartamentul. A comandat uși, nu sunt materialele standard pe care le folosim noi. Își va primi banii înapoi în momentul în care vom găsi un client pentru respectivul apartament. Nu are decât să facă reclamații. Am vorbit la juridic, își va primi banii înapoi”, a precizat patronul de la Fidelia Casa, implicat în proiectul din Valea Lupului.

Conform proiectului, complexul rezidențial va avea un număr de 7 tronsoane de bloc cu regimul de înălțime D+P+3E+M. Acum, lucrările sunt în toi la două tronsoane. Termenul de execuție este de 36 luni. De lucrări se ocupă societatea Edil Lucianu SRL.loading...

Adauga un comentariu