Actualitate

Theo Rose a născut un băiat de nota 10! Artista și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată

Publicat: 14 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose a născut un băiat de nota 10 Artista și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată
Theo Rose a adus pe lume primul ei copil, la o clinică privată din Capitală

Miercuri, 14 iunie, în jurul orei 8, Theo Rose a născut un băiat de nota 10, după ce se internase cu două ore în urmă la o clinică privată. Artista și partenerul ei de viață au venit împreună la spitalul la care Theo l-a adus pe lume pe Sasha. Potrivit unor declarații recente făcute de Theo Rose, s-a lăsat așteptat, deoarece ea credea că va naște la începutul lunii.

Theo Rose și Anghel Damian au început anul trecut o poveste de iubire, după ce fiecare a încheiat o altă etapă amoroasă din viețile lor. Ei au surprins pe toată lumea cu povestea lor, dar mai ales cu vestea sarcinii vedetei, venită la doar câteva luni distanță de când și-au oficializat relația.

Theo Rose a născut un băiat de nota 10

Ei bine, miercuri, 14 iunie 2023, Theo Rose și partenerul ei de viață au ajuns la spitalul privat unde artista s-a internat, în jurul orei 6.00. De precizat este că, la doar 2 ore distanță, în jurul orei 8.00, Theo Rose a intrat în operația de cezariană, aducându-l pe lume pe fiul ei, Sasha, după cum a declarat vedeta că-l va numi pe bebeluș.

Astfel, acum a venit barza în showbiz, căci Theo Rose a adus pe lume primul ei copil, mult dorit și extrem de așteptat. Nu e niciun secret că Sasha s-a cam lăsat așteptat, deoarece încă de la începutul lunii iunie vedeta tot spunea că simte că marele moment se apropie cu repeziciune.

Însă, nu a fost când a simțit ea, ci când universul a decis că este momentul ca familia cuplului vedetă să se mărească, respectiv miercuri, 14 iunie, la scurt timp după ce vedeta a ajuns la spital, însoțită de partenerul ei de viață, Anghel Damian. Potrivit declarațiilor sale de dinainte de naștere, Theo Rose a precizat de multe ori că își va numi fiul Sasha Ioan, gândindu-se de foarte mult timp la aceste prenume pentru copilul ei.

Theo Rose a avut o sarcină ușoară

În urmă cu ceva timp, Theo Rose mărturisea că a avut parte de o sarcină ușoară, în regulă, care a lăsat-o să își desfășoare activitatea profesională. De altfel, artista în vârstă de 25 de ani avea emoții foarte mari și s-a pregătit din timp cu „de toate” pentru cel mic. Chiar recent le arăta prietenilor virtuali ultimele cumpărături pe care le-a făcut, pentru ca micuțul ei să aibă parte de o îngrijire corectă și corespunzătoare. Chiar în cadrul unui podcast, Theo mărturisea că este extrem de fericită că va deveni mămică.

„Eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, spunea Theo Rose, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Adauga un comentariu