Actualitate

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Ce nume a ales artista pentru fiul ei

Publicat: 09 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose primele imagini cu burtica de gravidă. Ce nume a ales artista pentru fiul ei
Theo Rose a început să dea din ce în ce mai multe detalii despre sarcină

Theo Rose a postat de curând primele imagini cu burtica de gravidă, artista și iubitul ei urmând să devină părinți anul acesta. Și dacă la începutul sarcinii, frumoasa cântăreață și Anghel Damian au fost reticenți în a oferi detalii, acum totul pare să se fi schimbat. Astfel, Theo Rose a postat imagini cu ea însărcinată ba chiar a dezvăluit și unul dintre prenumele copilului.

Theo Rose radiază de fericire și trăiește cele mai frumoase momente din viața ei! Frumoasa artistă și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată în câteva luni, astfel că sunt pregătiți pentru cel mai important rol din viața lor. De la începutul sarcinii, cântăreața s-a confruntat cu anumite probleme specifice primului trimestru. Iar de ceva timp încoace au apărut în program și nenumărate pofte de graviduță.

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă

După cum era de așteptat, toți cei din jurul artistei încearcă să facă orice pentru a fi bine. De unde știm acest lucru? Ei bine, Theo Rose se bucură de o mare comunitate de urmăritori în mediul online, astfel că zilnic împărtășește diferite momente din viața ei. Ba mai mult decât atât, nu ezită să le ofere informații cu privire la sarcina ei și despre cum evoluează lucrurile.

Fanii sunt nerăbdători ca Theo Rose să le împărtășească momente din viața ei, astfel că recent artista le-a făcut o mare surpriză. În timp ce era pe live, mulți urmăritori i-au cerut să le arate burtica de gravidă.

Ce-i drept, încă de când a rămas însărcinată a încercat să poarte haine cât mai largi pentru a o ascunde, astfel că toată lumea era curioasă. Deși nimeni nu se aștepta, la insistențele tuturor celor ce o iubesc, îndrăgita cântăreața le-a arătat cum arată burtica ei de gravidă în aceste momente.

Ce nume a ales Theo Rose pentru fiul ei

Așa cum era de așteptat, fanilor nu le-a venit să creadă ceea ce văd. Astfel că mulți dintre ei au imortalizat momentul pentru a se bucura de el și cu alte persoane, imaginile devenind virale. Nu doar burtica de gravidă a uimit pe toată lumea, ci și dezvăluirile artistei. Întrebată despre numele copilului, cântăreața a mărturisit că încă nu a luat o decizie finală, însă știe clar că o să poarte numele de sfânt „Ioan”.

„Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan”, le-a transmis Theo Rose fanilor pe live.

Adauga un comentariu