Cancan

Theo Rose, pusă la zid de Iulia Albu: „A luat scaunul de la Andra și iubitul…”

Publicat: 16 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose pusă la zid de Iulia Albu A luat scaunul de la Andra și iubitul
Iulia Albu a făcut câteva glume acide la adresa cântăreței Theo Rose

Iulia Albu a tăiat în carne vie! Invitată într-o gală specială a emisiunii „iUmor”, „regina modei” a făcut câteva glume acide la adresa cântăreței Theo Rose. Ce a putut spune despre ea.

Iulia Albu a luat parte la „Gala Premiilor Muzicale – iUmor”, acolo unde a susținut un număr de roast destul de…acid. Criticul de modă nu a ezitat să nu spună lucrurilor pe nume și i-a luat la „roast” pe artiștii muzicali, printre care și Theo Rose, despre care a spus vrute și nevrute.

Iulia Albu a intrat în pielea Deliei Matache și nu s-a sfiit să nu spună ceva și despre ea. Până să ajungă să îi ia la „roast” pe jurați, fosta soție a lui Mihai Albu a avut înainte ceva de spus despre Theo Rose.

Theo Rose, pusă la zid de Iulia Albu

Criticul de modă s-a legat de viața personală a lui Theo Rose, dar și de viața profesională.

„Nu pot să arunc la gunoi tot repertoriul lui Theo Rose. Fata-i mișto. Cariera i-a luat avânt, are iubit nou. S-a dus tare! În viață trebuie să întinzi mâna și să iei ce e al tău. Cum ar fi piesele de la maneliști, scaunul de la Andra, iubitul de la Lia Bugnar”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii „iUmor”.

Intrată în pielea personajului, Iulia Albu nu a menajat-o nici pe Delia Matache. Aceasta s-a legat de dorința artistei de a nu avea copii și i-a dat replica „fatală”: „ „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună”, a fost replica pe care i-a dat-o Deliei.

De ce nu și-a dorit Lia Bugnar să aibă copii

Multă lume este dornică să afle de ce nu și-a dorit Lia Bugnar să aibă copii. Celebra actriță, scriitoare, regizor și scenarist se bucură din plin de aprecierea publicului și de succes în carieră. Artista face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Lia Bugnar a suferit enorm din dragoste. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros după o căsnicie de 12 ani, iar recent s-a despărțit de iubitul ei, Anghel Damian, cu care forma un cuplu de 9 ani. Iată cum se înțelege actrița cu fostul soț și ce spune despre motivele care au dus la încheierea relației cu tânărul Anghel Damian.

Lia Bugnar este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, La vârsta de 53 de ani, aceasta are o carieră impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, îndrăgita actriță este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Lia Bugnar a avut parte de multe suferințe pe plan amoros. Vedeta a divorțat de soțul ei faimos, nimeni altul decât Dragoș Buhagiar, unul dintre cei mai prolifici scenografi din România. Actrița nu mai păstrează legătura cu fostul soț și evită să vorbească despre acesta.

Adauga un comentariu