Cultural

Theo Rose și Anghel Damian așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. ,,Suntem copleșiți de fericire…”

Publicat: 15 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose și Anghel Damian așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Suntem copleșiți de fericire
Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți peste câteva luni și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

Theo Rose și Anghel Damian așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Cei doi artiști fac față cu greu noilor provocări din viața privată, însă sunt mai fericiți ca oricând. Vestea că Theo Rose este însărcinată după doar câteva luni de relație cu celebrul regizor i-a surprins pe mulți. Deși au avut parte de replici dure din partea unora care nu au văzut cu ochi buni povestea lor de iubire, Theo Rose și Anghel Damian se bucură din plin de viață și se pregătesc pentru a-și ține peste câteva luni bebelușul în brațe. Iată ce spune Theo Rose despre problemele de sănătate cu care se confruntă în această perioadă.

Theo Rose și Anghel Damian așteaptă cu nerăbdare să devină părinți

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de doar câteva luni însă relația lor a evoluat rapid astfel că cei doi urmează să devină părinți. Vestea că artista s-a despărțit de fostul iubit, Alex Leonte, i-a șocat pe mulți. Când toți se așteptau să ajungă în fața altarului, cântăreața a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de nimeni altul decât regizorul și actorul Anghel Damian. Theo Rose și iubitul ei radiază de fericire împreună și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Artista a dezvăluit recent cum i s-a schimbat viața de când a aflat că este însărcinată și care sunt marile provocări din această perioadă.

„Sunt bine. Trăiesc și sunt sănătoasă, că mă tot controlez așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt și eu cu toate astea, grețuri, chestii specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus, mă lupt cu ele. Mă mai duc vreo 2-3 zile pe la mama, pe la tata, pe la țară… mă pun pe picioare. După aia mă întorc la București, aicea, mor. Cred că e și gândul că nu sunt în stare să mă îngrijesc atât de bine. (…)

Nu am încotro, dacă m-am înhămat la o căruță… Nu sunt singura care a muncit când am fost însărcinată. M-a întrebat cineva cum fac la concerte, când am grețuri, e greu de controlat situația. Am atâtea guri de hrănit că-mi trece orice greață, când am urcat pe scenă, mă gândesc doar la cum să fac să fie bine.”, a declarat artista.

În prezent, Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, se dedică profesiei lor artistice și sunt nerăbdători să își țină bebelușul în brațe. Regizorul și-a refăcut viața alături de frumoasa artistă după ce s-a despărțit de Lia Bugnar, cu care a avut o relație de 9 ani. Un trecut amoros tumultuos are și celebra actriță Paula Chirilă. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a trecut printr-un divorț dureros.

Cum se pregătește Anghel Damian pentru rolul de tătic

Anghel Damian este mai fericit ca oricând. Tânărul regizor și actor va deveni tată peste câteva luni și se declară un bărbat împlinit. Acesta este alături de partenera lui de viață, Theo Rose, și o răsfață ori de câte ori are ocazia. Deși vestea că artista este însărcinată după doar câteva luni de relație i-a uimit pe mulți, cei doi nu au ținut cont de gurile rele și radiază de fericire împreună.

,,Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune.”, a mărturisit celebrul regizor.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți peste câteva luni și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebeluțul în brațe. Cei doi artiști reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de cuplu și se bucură din plin de celebritate și succes.

Adauga un comentariu