Actualitate

Thomas a venit special la Bucureşti pentru micii din Obor: „Nu îmi vine să cred ce populari sunt!”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Thomas a venit special la Bucureşti pentru micii din Obor Nu îmi vine să cred ce populari sunt
Youtuberrul german Thomas a venit special la Bucureşti pentru micii din Obor

Din ce în ce mai mulți turiști străini vin în România pentru a gusta din produsele tradiționale românești. Este și cazul lui Thomas, care a venit special la Bucureşti pentru micii din Obor.

Thomas Wiede este un youtuber german care a postat un videoclip în care îşi spune părerea sinceră despre București, orașul unde a petrecut un weekend. Turistul a vizitat obiectivele principale, Palatul Parlamentului, Calea Victoriei şi Centrul Vechi, dar nu a ratat faimoşii mici din Piaţa Obor.

Thomas a venit special la Bucureşti pentru micii din Obor

Youtuberul german Thomas Wiede a venit în calitate de turist la București și a rămas uimit de frumuseţile capitalei noastre. Thomas obișnuiește să posteze adesea despre călătoriile sale pe canalul lui de Youtube, unde a strâns peste 11.000 de abonaţi. Bărbatul a vizitat timp de un weekend Bucureştiul, iar impresiile lui la final au fost neaşteptate. Videoclipul are peste zeci de mii de vizualizări şi reacţii pozitive din partea românilor.

Thomas Wiede a stat doar câteva zile în București, unde a petrecut ore bune pe străzile orașului. A admirat Centrul Istoric și Palatul Parlamentului.

Tânărul a ajuns să exploreze cafenenele și clădirile vechi din oraș. Nu a putut trece cu vederea Piața Obor, renumită peste hotare pentru celebrii mici cu muștar. Foarte mulți călători ”bifează” această delicatesă.

„Am avut plăcuta surpriză să descopăr în București multe cafenele bune. Mi-au plăcut mult și restaurantele cochete din mai multe clădiri vechi ale capitalei României. Am stat 45 de minute la o coadă de sute de persoane ca să gust faimoșii mici din Obor. Nu îmi vine să cred ce populari sunt. Însă a meritat coada, micii sunt delicioși, iar berea e mai ieftină ca în Germania”, a mai spus turistul german. În drumul său prin București a admirat și pasajul Macca-Villacrosse.

Ce a apreciat Thomas în Capitală

Youtuberul german a rămas plăcut impresionat de clădirea care, conform World Records Academy, este a treia cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume. Simbol al democrației, spațiul adăpostește birourile politicienilor.

„E o clădire enormă, nu am mai văzut așa ceva până acum”, a spus Thomas Wiede în filmarea de pe Youtube.

Clipul a adunat în doar câteva ore mai bine de 30.000 de vizualizări și foarte multe comentarii.

Mai mult decât atât, a avut numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru acest pasaj care are un farmec deosebit. S-a declarat mulțumit de experiența pe care a trăit-o în București, unde a fost în vizită la un prieten.

„Nu îmi vine să cred cât de subestimat este Bucureștiul. E un oraș uimitor și ar trebui să fie vizitat de cât mai mulți turiști din Europa de Vest și de pe alte continente”, a mai spus Thomas Wiede despre sejurul său.

Vloggerul britanic Josef Roberts și soția lui au ajuns anul trecut în România, deși își plănuise o excursie în Istanbul. Și acesta a apreciat micii românești, dar și alte produse tradiționale.

„Mâncarea este uimitoare, sarmale, chiftele, mici (de care nu mă satur niciodată). Și știți că înainte de a veni, oamenii ne avertizau: «Oh, nu mergeți în România!» Toată lumea a fost de fapt super prietenoasă și de ajutor“, a spus atunci Josef Roberts.

Acum, youtuberul german Thomas Wiede a venit special la Bucureşti pentru micii din Obor și a rămas plăcut surprins.

Adauga un comentariu