Cancan ultimă oră

Tily Niculae, mesaj emoționant pentru fiul ei: „Ne-ai arătat zilnic câtă determinare şi putere ai”

Publicat: 28 oct. 2020

Recent, a fost motiv de sărbătoare pentru Tily Niculae. S-au împlinit șapte luni de când familia vedetei s-a mărit și a venit pe lume cel mai nou membru. O această ocazie i-a transmis un mesaj emoționant băiețelului ei.

În urmă cu aproximativ șapte luni, Tily Niculae l-a adus pe lume pe Radu, băiețelul ei. De atunci, vedeta este cât se poate de împlinită și se bucură din plin de postura de mămică. Pentru a-l sărbători pe cel mic, vedeta a postat pe contul de Instagram o fotografiei cu acesta și a ținut să îi transmită câteva gânduri sincere, care i-au impresionat pe urmăritori.

„7 luni cu Răducu. Lucrurile în lumea întreagă au luat-o într-o direcţie diferită faţă de normalitatea pe care o ştiam. Ţi-am şoptit la ureche că te voi proteja atât cât pot.

Surioara ta m-a învăţat în toţi acești ani că voi, copiii, ne daţi forţă să mergem mai departe. De câte ori te-am alăptat ţi-am spus cât eşti de minunat, iubit şi dorit, dar mai ales ţi-am zis că POŢI! Eşti minunea noastră şi darul lui Dumnezeu.

De atunci şi până acum ne-ai arătat zilnic câtă determinare şi putere ai. Cât de bine de descurci. De ziua ta, ţi-am oferit un şnur cu care să te joci şi această cască de protecţie. În speranţa că nu te vei mai lovi atât de des. Te iubim infinit! La mulţi ani, pufosule!, a fost mesajul lui Tily Niculae pentru fiul ei.

Tily Niculae a născut în plină pandemie

Vedeta a adus pe lume un băiețel în plină epidemie de coronavirus. Deși a avut anumite temeri din cauza situației delicate din ultima vreme, a reușit să treacă cu brio peste tot.

„Am încercat să rămân cât mai echilibrată, să nu mă panichez, să înțeleg că e o situație extrem de grea pentru toată lumea și să-mi găsesc resursele necesare astfel încât să rămân focusată pe ceea ce urma să se întâmple, respectiv să nasc. În timpul zilelor pe care le-am petrecut în maternitate, am încercat să fiu cât mai autonomă și să am contact minim cu personalul de acolo”, a declarat Tily Niculae, după naștere.

Adauga un comentariu