Prima pagină » Titlurile zilei » Timp de trei zile, Iașul a fost locul de întâlnire al capilor din lumea interlopă. Campionul Costel Corduneanu a fost înmormântat ca în filmele cu mafioți. Sicriul a fost purtat pe umeri printre sute de coroane – FOTO/VIDEO

Timp de trei zile, Iașul a fost locul de întâlnire al capilor din lumea interlopă. Campionul Costel Corduneanu a fost înmormântat ca în filmele cu mafioți. Sicriul a fost purtat pe umeri printre sute de coroane – FOTO/VIDEO

20 apr. 2024, 02:00, 41 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Mii de oameni au participat la înmormântarea lui Costel Corduneanu, la Cimitirul „Eternitatea” din Iași. Sicriul fostului campion a fost purtat pe umeri printre 300 de coroane de flori

De marți, 16 aprilie 2024, trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus pe un catafalc la restaurantul La Castel. După trei zile de priveghi, în care sute de oameni din toată țara și-au adus omagiile, liderul interlop a fost înhumat cu mare opulență. Niciodată în ultimii ani, în Iași, nu a mai fost organizată o înmormântare atât de mare.

Mii de oameni la înmormântarea lui Costel Corduneanu

Ieri, Iașul a devenit locul unde s-au adunat toți capii lumii interlope din România. Bolizii de lux au circulat pe străzile orașului până la Cimitirul „Eternitatea”, unde a fost îngropat Costel Corduneanu. Pe lângă miile de oameni care au participat la înmormântare și-au mai făcut apariția și sute de curioși din oraș. Familia Corduneanu nu a ținut cont de costuri, iar acum se vehiculează că totul ar fi ajuns la suma de 50.000 de euro. Pe străzile Iașului, în puncte importante, au fost amplasate mai multe echipaje de polițiști. Dricul în care a fost dus Costel Corduneanu spre cimitir a fost urmat de mai multe mașini de lux, ce aveau luminile aprinse și din care răsunau manelele de jale, iar trecătorii se opreau ca să le privească.

Înmormântarea a fost ca în filmele cu mafioți, sicriul a fost purtat pe umeri de șase persoane ce au avut mănuși albe. Doar sicriul a costat 20.000 de lei, fiind făcut din lemn masiv, după modelele din SUA. În momentul când trupul neînsuflețit al fostului sportiv a fost scos din biserică, au fost eliberați mai mulți porumbei albi. Timp de câțiva ani, între frații Adrian și Petronel Corduneanu a existat un conflict, însă acum și-au dat mâna și s-au îmbrățișat, iar apoi s-au jurat că nu se vor mai certa vreodată.

Aleea dintre biserică și mormânt a fost împânzită de coroane. O parte dintre oameni au primit zeci de pachete cu mâncare la biserică, iar pentru cei mai apropiați s-a organizat praznicul la restaurantul La Castel. A fost contractată și o ambulanță privată la eveniment, în cazul în care era necesară o intervenție. La sfârșit, persoanele prezente s-au înghesuit să primească pachet.

Întrunirea liderilor interlopi

Vestea că liderul clanului Corduneanu a încetat din viață a făcut valuri în toată România. Imediat, toți cei care l-au cunoscut pe Costel Corduneanu au plecat spre Iași, pentru a îl conduce pe ultimul drum, iar capitala Moldovei a devenit, pentru câteva zile, locul din România cu cei mai mulți interlopi. Parcările restaurantului La Castel au fost neîncăpătoare pentru numărul mare de mașini de lux care au apărut la priveghi.

Priveghiul lui Costel Corduneanu a fost un prilej ca liderii interlopi din România să se întâlnească în același loc. În cele trei zile în care trupul bărbatului a fost depus la localul La Castel, și-au făcut apariția zeci de bolizi de lux în care erau lideri ai clanurilor interlope. Desigur că de la priveghi nu au lipsit nici manelele de jale, fiind aduși cei mai în vogă artiști, precum Tzanca Urganu, Costel Biju, Cristi Nucă, Ștefan și Narcis de la Bărbulești. S-au dat bani grei pentru dedicații în numele celui cunoscut drept „Ștefan cel Mare” al Moldovei.

De asemenea, și-au făcut apariția personaje cunoscute din țară, precum Dan Bursuc care a depus o coroană de flori, fiind însoțit de mai mulți bodyguarzi. Chiar și Nelson „Mondialu” a venit în ultima zi de priveghi la sicriul lui Costel. „Vulturul” Moșailov de la Vaslui și-a făcut apariția cu o coroană de doi metri, pe care era afișat chipul lui Costel Corduneanu și al lui Ștefan cel Mare. Manele de jale au răsunat până târziu în noapte, iar afară erau pregătiți purcelușii și berbecuții la rotisor. Polițiștii din Iași au fost în alertă timp de patru zile și i-au verificat pe toți cei care mergeau spre priveghiul fostului interlop.

În ultimii ani, nu a mai fost nicio înmormântare de o astfel de amploare, precum cea a lui Costel Corduneanu. Cimitirul „Eternitatea” a fost neîncăpător pentru valul de oameni care au participat la eveniment.

Comentarii
  • Braileanu’

    Erau bune10 butelii cu gaz la înmormântare, mai scapam de mizerii, Vasilica a facut infarct de la prea multa cocaina, dupa urmeaza Adrian cersatoru de pe tiktok

  • Boza Cristinel

    Dzeu nu doarme…urmeaza si alti din gasca lui .

  • au fost mii de cersetori si capii jegului romanesc

  • Livian te salut!!!

  • A fost inmormantat ca un rege .
    Campionii raman vesnic in istoria tarii. Dumnezeu sa – l odihneasca in pace!

  • Vandam puterea Iașului!

  • Avea 35 de kile Banii furați .Jegurile nu muncesc,nu plătesc dări la stat,dar trăiesc că regii

  • @anoniim - - - a.k.a. alupigus

    Mai du-te-n mortii ma-ti de jeg ordinar. Esti maro pe la rat porcule. Mars in Rusia la ta-tu Putin sa-i dai niste limbi. S-ar fi inteles cu costel (cap de purcel), ambi sunt nevinovati.

    Nu intelegem de ce atata circ pentru un jeg.

  • Deci se cenzureaza comentarill care nu aduc osanale porcului.

  • Privatul tine taitorii de frunza la ciini boilor

    Statul roman mafiot si falimentar este condus de interlopii si mafiotii la costum din parlament…institutiile statului sint jefuite pe fata si prostimea merge cu gloata…….Normal ca taitoriii de frunza la ciini au gura mare pt ca statul mafiot permite acest lucru…In general oamenii care se mai descurca in privat sint vazuti rau de catre taietoriii de frunza la ciini….

  • Costel a fost creier! A gândit pentru toți la un loc…

  • Să se ducă dracului împreună cu corupții pe care îi mituiesc și care-i ajută să nu facă pușcărie

  • Campion a fost odata, demult, putin timp. Majoritatea timpului a fost infractor.

  • Dejeaba îl ridicați, tot milițian ramine. Nu ai cum sa fii infractor în 2024 dacă nu colaborezi cu politia. Cei care vorbesc frumos despre el bat câmpii. În sărăcia lor și-ar dori și ei sa fie cineva, dar ramin cu visele. Mai bine mergeți la munca și asa o sa trăiți mai mult decât decedatul.

  • Dejeaba îl ridicați, tot milițian ramine. Nu ai cum sa fii infractor în 2024 dacă nu colaborezi cu politia. Cei care vorbesc frumos despre el bat câmpii. În sărăcia lor și-ar dori și ei sa fie cineva, dar ramin cu visele. Mai bine mergeți la munca și asa o sa trăiți mai mult decât decedatul.

  • daca traia H…r erau cu totii acolo!

  • Toata tara stie cu ce se ocupa garoii astia de interlopi din toata Romania , numai procurorii si judecatorii si Anaful nu stiu nimic si nu au probe sa ii bage pe toti la puscarie sau sa le puna sechestru pe averi…Iti rad si in nas gunoaiele …Noroc ca se mai face cate o justitie divina si le pai pocneste la cate unu inima sau isi mai impart reciproc cutite , caci pe baza coruptilor, astia traiesc bine mersi…!Hai sa fie intr-un ceas bun si dupa Paste o sa se danseze dansul mirilor in locul unde a stat hoitul asta 3 zile!

  • pacat ca lipsi primaru chirica 7 vile si 5 dosare penale ,e un exemplu pt ieseni ,zic sa ii ridicam si lui chirica o statuie facuta de tabla amanta lui !

  • Gogule, opt, opt si ceva, fix!

    SOC! Toti nembrii clanului cordoanelor, inclusiv ametitele si puradeii din batatura, in semn de respect pentru mort di oamenii cinstiti din Iasi, au anuntat ca luni se vor prezenta la OFICIUL BRATELOR DE MUNCA pentru a gasi un loc de munca pe masura pregatirii lor. Acesta este un pamflet, nu are legatura cu persoane din realitate si trebuie tratat ca atare.

  • Ha, ha, ha, Gogule! Buna poanta! Astia si neamurile lor toata viata au vandut seminte pe stadion.

  • Daca si mascaricii de Nelson si Monsailov sunt interlopi…

  • Pentru infractorul de la ora 9:26 am si etc

    Mai idioule iar mananci kkt de Putin si de Rusia si in acest articol. Mai tot ziarul asta este plin in fiecare zi de sute de comentarii ale tale numai de rusi, putin , batjocoresti si pe toata lumea batjocoresti de 2 ani asta faci ,mars in transnistria ma -ti cu ma – ta kurva care te – a kkt in sant prin Uxraina ,R Moldova ! Mars rahatule! Comentariile batjocoritoare de sus numai tu singur le – ai publicat . Asa faci pe toate articolele ,nu mai spun pe Sosoaca cat o spurci cu cate 30 de comentarii infractorule. ODIHNEASCA – SE IN PAZA DOMNULUI COSTEL CORDUNEANU ,BRAVO FAMILIEI SI NEAMULUI.UNIT DE RROMI CE INMORMANTARE REGEASCA I – AU FACUT!

  • Pentru iobagul de la 3:27 pm sau 15:27

    Atentie! Ai limba maro!

  • De la Gangal citire, luati seama

    Seful orasului este Vandam. Punct. Asta,beleaua, sifonul garzii, o sa mearga la munca in gara sa duca bagajele taranilor. Gata, a mierlit Costel, s-a terminat cu voia buna . Nici un adevarat nu a venit 3 zile, numa plevusca si clovni. Asta e mesajul, ca nici pe salam nu l-a lasat sa vina, clar, s-a inteles de catre toata lumea. Vandam e seful acum, el va reprezenta ce e de reprezentat mai sus.

  • Cine este vandam de Bahlui? Actorul american este pielea iar gusterul din Iasi este inlocuitorul de piele. Gangal cine este? Este o marca de teava folosita la canalizare?

  • Cine este vandam de Bahlui? Actorul american este pielea iar gusterul din Iasi este inlocuitorul de piele. Gangal cine este? Este o marca de teava folosita la canalizare?

  • @ iobagul de la 3:27 (15:27). Iobagule, taratoare parsiva, costel infunda cazanul, iar iobagii ca tine tot baga la carbune. Mai prostule mergi si te ………., o sa fie – un prost pe lumea asta.

  • catre bullet maro

    Ai limba foarte maro cu gust de fraier!

  • 🤯 🧠 Creier de vanzare pentru ieșenii care înjură sub anonimat in spatele unui ecran in secțiunea de comentarii aveți? Anonimi sunteți, anonimi o să rămâneți…

  • Avem creier de musca pentru cucul tau cel mic si plin de bube dulci.

  • Creștin = IAD VEȘNIC.

  • Felicitari pentru Iasul cultural.A murit un simbol al intelectualitatii Iasului.Un membru marcant al Academiei Iesene.Un model pentru tinerii dornici sa invete si sa evolueze,un tata iubitor si onest. Pacat,mare pacat,toata lumea buna si culta il jeleste.Va fi etern in gandul si inima noastra la fel ca si sapca de militian ,care -i protejeaza pe jegurile astea. Mai este putzin pana la schimbarea de paradigma a omenirii,fara a se cere parerea oamenilor,de data asta( idioti in general cam toti la ora actuala)

  • Campionul cui?la ce palmares infracțional aveam era un altfel de campion

  • Cică Adrian și petronel au dormit cu Alina după înmormântare! Și-au adus aminte de tinerețe! Dacă nu era sefu de la Las Vegas să le plătească înmormântarea îl îngropau într-un sac pe agariciul asta de 35 de kg!

  • Postavaru va fi viitorul rege. Se pișă pe Vandam din toate pozițiile. Nu glumește Postavaru când spune că merge peste Vandam și-i taie gazul, adică îi va da aer cu porția!

  • R E A L I T A T E A

    Asta spune totul despre autorități statului, despre justiție, despre clasa politică, despre adevărata imagine a statului român! Ne merităm soarta de idioți!

  • Postavaru are sange să le-o tragă băsiților de cioare venite de la Brăila să facă legea la Iași. Postavarule preia controlul, nu lăsa ca cioara de Vandam să ocupe Iașul. Șmecheria în Iași s-a inventat în Cantemir – PD Ros – Cotnari, aici au fost marii șmecheri din oraș.
    Postavarule invită-l pe garoiu de Vandam la interval și bagă-i vreo doi ghiduși după cap să-i iasă șmecheria pe nas.

  • Toată lumea știe ca Postavaru este singurul de care ascultau Cordoanele. Nu luau decizii fără acordul lui. E ieșean și trebuie să fie lider, e născut pentru a fi liderul șmecherilor. !

  • Eu sunt seful

    Postavari.Vandami. Corduneanu, șobolani imputiti

  • Bă kakat bolnav ( tu ești șeful ) ești o zdreanță care vrei să îți dea băieții valoare și te bagi în seamă. Garoii de la Brăila trebuie să știe ca epoca sifoanelor Brăilei a trecut. Iașul e al ieșenilor inclusiv pe șmecherie. Și eu cred ca Postavaru poate fi lider îl arde pe vă dame pe unde-l prinde.

  • Viața este prea scurta…☹️ asta e concluzia in general. Ar trebui să dea de gândit la mulți. Dacă toată lumea ar tine cont de asta, viața ar arăta altfel și am fi mai buni unii cu ceilalți. Merită să ne injuram, sa fim răi, sa ne dăm in cap? Nu va moșteni nimeni nimic. Indiferent cine ești sau cine te crezi ca esti acum. Lumea e prinsa într-o rutină și uită ca nu o sa trăiască 200 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *