Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tipuri de nas: Ce spune forma acestuia despre tine

Tipuri de nas: Ce spune forma acestuia despre tine

02 mart. 2022, 12:42,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Conform specialiștilor astăzi există 10 tipuri de nas. Fiecare tip poate spune multe despre personalitatea unui om. Mai mult de atât, identificarea unei persoane după forma nasului poate fi o metodă mai eficientă de identificare decât amprentarea și scanarea irisului, spun oamenii de știință britanici.

Ca și alte părți ale feței unei persoane, nasul joacă un rol important în atractivitatea fiecăruia. Chiar dacă ai ochii mari, pomeți înalți și buze uimitoare, nu vei arăta bine dacă nasul nu se încadrează în imaginea de ansamblu. Cu siguranță, în fiecare zi treci pe lângă sute de oameni și poți observa că fiecare dintre aceștia are un alt tip de nas. Pentru unii acesta este lung, pentru alții este scurt. Unele sunt largi, altele nu. Dar știați că la fel ca și zodiile, fiecare tip de nas are o semnificație specială? Este bine să știi și să înveți despre cele zece tipuri de nasuri și semnificațiile lor.

femeie cu nasul roman

Ca și alte părți ale feței unei persoane, nasul joacă un rol important în atractivitatea fiecăruia

Tipuri de nas: Ce semnificație poartă fiecare dintre acestea

Nasul roman sau acvilin arată ca un pod, ușor curbat. Acest tip seamănă cu un cârlig. Oricine are un astfel de nas, o femeie sau un bărbat, arată întotdeauna atrăgător. Astfel de oameni au calități de conducere bine dezvoltate. Își croiesc propriul drum, mergând înainte. Un avantaj este și capacitatea de a organiza activitățile altor persoane și de a-i sprijini. Se crede că oamenii cu nas roman sunt mai puțin agresivi.

Cunoscut și sub numele de nas inversat, tipul de nas ceresc are o adâncitură în centru și un vârf proeminent. Din cauza vârfului voluminos se formează o cavitate. O astfel de depresiune este considerată atractivă. Oamenii cu nasul ceresc sunt cel mai adesea optimiști, amabili și au o personalitate interesantă. Își iubesc familia și prietenii, fiind o plăcere să-i simți în preajma ta.

femeie cu nasul ceresc

Chiar dacă ai ochii mari, pomeți înalți și buze uimitoare, nu vei arăta bine dacă nasul nu se încadrează în imaginea de ansamblu

Nasul scurt este considerat unul dintre cele mai atractive tipuri. Arată ca un nasture, mic și ușor extins la vârf. Să spune că oamenii cu acest tip de nas arată ca niște snobi, dar, de regulă, sunt adorabili, având un aspect mereu tânăr.

Nasurile de șoim au o curbă ușoară în centru și au aripi ascuțite. Arată ca un cioc de șoim. Persoanele cu acest tip de nas se străduiesc întotdeauna să iasă în evidență din mulțime. Este dificil pentru societate să-i influențeze, deoarece astfel de oameni nu depind de opiniile altora. Ei cred în ei înșiși, în forța lor și își împlinesc visele.

Caracteristici neștiute despre aceste forme de nas

Nasul grecesc este cunoscut pentru dreptate și are nări înguste care îl fac și mai atractiv. Se știe că oamenii cu nas grecesc sunt foarte deștepți și te vor ajuta în momentele dificile. Au o logică bine dezvoltată, iar acest lucru îi ajută la reușita în viață.

Cu toții cunoaștem cel puțin o astfel de persoană care participă activ la toate, dar nu încearcă să atragă atenția asupra sa. Acesta este cel mai bun mod de a identifica o persoană cu nasul Redknapp. Astfel de oameni au nasuri mari și late, dar nu atrag prea multă atenție. Putem spune că nasul Redknapp este perfect. Persoanele cu acest tip de nas sunt destul de robuste și nu le place atenția. De asemenea, sunt foarte activi și destul de materialiști.

femeie cu nasul nubian

Oameni populari precum Barack Obama și Beyoncé au un nas nubian

Oameni populari precum Barack Obama și Beyoncé au un nas nubian. Se crede că cei care au un astfel de nas sunt personalități creative și deschise. Întotdeauna își bagă nasul frumos în afacerile altora, dar știu să abordeze situațiile din unghiuri diferite. Sunt, de asemenea, persoane foarte carismatice.

Ce spune nasul nixon și cel de ducesă despre posesorii lor

Numit după Richard Nixon, fostul președinte al Americii, nasul Nixon este foarte rar. Fiind prezent doar la o persoană din o sută. Acest tip de nas este drept, iar marginea este ușor lărgită. Se spune că oamenii cu nasul Nixon au o idee bună despre ambițiile lor. Aceștia au dezvoltate calități excelente de conducere, fiind oameni destul de fermecați.

Acest nas este numit după frumoasa ducesa Kate Middleton. Nasul ducesă este considerat drăguț și este de fapt unul dintre cele mai bune nasuri. Este un nas drept și este perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Persoanele cu acest tip de nas sunt spontane, dar creative. Sunt cunoscuți pentru că își creează propria vibrație oriunde ar merge.

Una dintre cele mai populari tipuri de nas este cel „umflat în pene”. 25% dintre oameni au așa numitul nas umflat în pene. Acest tip de nas este mare și proeminent. Persoanele cu acest tip de nas sunt personalități destul de emoționale, generoase și amabile. Cu siguranță nu te-ai gândit niciodată că nasul, care de obicei nu are prea multă importanță, cel puțin în comparație cu alte părți ale feței, poate dezvălui într-adevăr personalitatea unei persoane. Dar acum că deja știi toate caracteristicile oricărei forme de nas, vei putea afla puțin mai multe despre anumite persoane.

femeie cu nasul ducesc

Nasul ducesă este considerat drăguț și este de fapt unul dintre cele mai bune nasuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *