Stiri si curiozitati

Tunsori pentru față lungă și nas mare: Cum să-ți maschezi complexele cu un look potrivit

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tunsori pentru față lungă și nas mare Cum să-ți maschezi complexele cu un look potrivit
Cu siguranță, un nas mare și o față lungă pentru o fată poate provoca complexe cu privire la aspectul ei

Nu toate fetele se pot lăuda cu trăsături de păpușă, însă acest fapt poate fi mascat de tunsori pentru față lungă și nas mare. Este dificil să găsești fețe ideale. Însă, trebuie să știi că frumusețea naturală cu disproporțiile ei arată adesea mult mai armonioasă decât munca chirurgilor plasticieni. Un nas mare este considerat a fi o lungime care depășește o treime din față. Nasul arată masiv dacă distanța dintre colțurile interioare ale ochilor este mai mică decât lățimea lor.

Cu toate acestea, există unele trucuri foarte utile cu ajutorul cărora atenția celorlalți va fi distrasă. Cu siguranță, un nas mare și o față lungă pentru o fată poate provoca complexe cu privire la aspectul ei. Însă, specialiștii spun că unele coafuri ajută la echilibrarea trăsăturilor feței. Revistele celebre impun stereotipuri precum că nasurile, spun ei, ar trebui să fie mici și subțiri, altfel nu ești frumoasă. Mai mult de atât, situația este agravată de imaginile stereotipe cu monștri și tot felul de vrăjitoare, care, de regulă, au nasul mare, lung și cocoșat. Dar vei fi surprins de cât de grozav poți să-ți îmbunătățești aspectul cu o coafare sau o tunsoare bună.

femeie cu nas mare si fata lunga coafata
Tot specialiștii spun că nu sunt indicate coafurile scurte care deschid fața

Tunsori pentru față lungă și nas mare: Coafuri de evitat

Trebuie să știi că bretonul drept, subțire și alungit va sublinia și mai mult disproporțiile nasului. De asemenea, modelele ultrascurte care pun în evidență contrastul trebuie evitate. Specialiștii spun că fetele cu față lungă nu ar trebui să utilizeze o despărțire dreaptă care prelungește vizual nasul. Coafurile simetrice cu o despărțire verticală sunt potrivite doar pentru proprietarii unui nas micuț.

De asemenea, trebuie evitate formele grafice cu linii unghiulare. Cele mai indicate sunt tunsorile luxuriante și dinamice. Acestea vor ajuta la ajustarea proporțiilor și la distragerea atenției ochiului de la imperfecțiuni.

Tot specialiștii spun că nu sunt indicate coafurile scurte care deschid fața. De asemenea, coafurile ca de nașă sau vopsitul în culori balayage sau brunet pot pune și mai mult în evidență imperfecțiunile. Atunci când alegi o coafură, trebuie să ții cont nu doar de proporțiile nasului, ci și de forma ovalului, dar și de structura părului. Sarcina unei tunsori este de a armoniza fața, de a evidenția avantajele, de a crea o imagine unică și mai tânără. Există recomandări de bază care te vor ajuta să te decizi asupra unui model de succes.

femeie cu nas mare si fata lunga coafata
De asemenea, trebuie evitate formele grafice cu linii unghiulare

Cum să-ți alegi look-ul perfect: Sfaturile specialiștilor

Pentru un nas mare și o față lungă nu sunt indicate opțiunile scurte. În primul rând, acestea atrag atenția asupra feței, așa că stiliștii recomandă coafurile universale care încep de la lungimea bărbiei. De asemenea, foarte atrăgătoare pentru astfel de trăsături ale chipului sunt buclele curgătoare sub nivelul umerilor.

De asemenea, tunsorile în trepte, luxuriante sunt potrivite pentru proprietarelor de fețe lungi. Astfel, distribuția corectă a volumului va atinge armonia dorită.  Volumul va ajuta la distragerea atenției de la un nas lung, lat, precum și un nas cârlig. O astfel de coafură este potrivită pentru diferite tipuri de ovale, poate fi folosit atât în ​​opțiunile de zi cu zi, cât și în cele ceremoniale.

femeie cu nas mare si fata lunga coafata
Trebuie să știi că bretonul drept, subțire și alungit va sublinia și mai mult disproporțiile nasului

Este important ca atunci când efectuezi o tunsoare și ai un nas remarcabil, trebuie să începi forma în trepte începând cu linia bărbiei. Hair-styli-știi recomandă utilizarea bretonului asimetric, subțire, de diferite forme și lungimi. Un breton tuns drept cu alungire va fi o soluție excelentă. Însă, bretonul gros și uniform este contraindicat, pe când bretonul gradat de aer va îngusta vizual nasul, mascând cocoașa la anumite unghiuri.

În cazul unei tunsori pentru față lungă și nas mare se pot folosi diverse tehnici de colorare pentru șuvițele din apropierea feței, precum și pe toată lungimea părului. Chiar și cu o formă a feței imperfectă și cu o mărime a nasului mare poți să cucerești și să te evidențiezi printr-un look de excepție.

femeie cu nas mare si fata lunga cu bucle
Există unele trucuri foarte utile cu ajutorul cărora atenția celorlalți va fi distrasă

 

Adauga un comentariu