Cancan ultimă oră

Tita Bărbulescu, artistă de muzică populară, a murit la 85 de ani

Publicat: 05 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tita Bărbulescu artistă de muzică populară a murit la 85 de ani
Tita Bărbulescu s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani

Este doliu în lumea muzicii populare. Artista de muzică populară Tita Bărbulescu s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Repertoriul acesteia are peste 300 de melodii îndrăgite de români.

Lumea muzicii populare din România este mai săracă, începând de astăzi. Artista Tita Bărbulescu a murit la vârsta de 85 de ani. Interpreta a fost foarte apreciată de români, de-a lungul celor 40 de ani de carieră pe care i-a adunat, susținând peste 500 de recitaluri și luând parte la sute de spectacole în întreaga țară. Mai mult decât atât, cântăreața a fost chiar una dintre solistele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu.

Tita Bărbulescu – carieră de peste 40 de ani; a participat la sute de spectacole

Extrem de îndrăgită, încă din perioada comunistă, solista preferată a fostului președinte al țării și-a dedicat o bună parte din viață scenei. Tita Bărbulescu a avut o carieră impresionantă de peste 40 de ani și a participat la peste 500 de recitaluri, concerte și spectacole, încântând urechile și sufletele oamenilor cu cele peste 300 de melodii.

Tita Bărbulescu a provenit dintr-o familie de artiști. Ea a învățat să cânte de la tatăl ei, Nicolae Bărbulescu, lăutar cunoscut din zona Argeș. Artista, originară din Topoloveni, a avut și colaborări cu alți cântăreți apreciați de români, cântând pe scenă chiar alături de Maria Tănase, Maria Lătărețu, Ion Luican, Emil Gavriș, Ioana Radu, Mia Braia, Ion Dolănescu, Maria Ciobanu.

Adauga un comentariu